به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،محسن طرز طلب مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور گفت: برای راه اندازی این نیروگاه یک میلیارد و 600 میلیون دلار اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این طرح ملی در زمینی به مساحت 100 هکتار در چهار واحد بخار هر واحد 350 مگاوات در مدت زمان 55 ماه اجرا می شود.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور گفت: در زمان ساخت این نیروگاه برای بیش از سه هزار نفر شغل ایجاد می شود.
طرزطلب افزود : بعد از ساخت آن بین 400 تا 500 نفر از نیروهای متخصص بومی منطقه مشغول به کار می شوند.
وی گفت: توجه ویژهای در استان هرمزگان برای تولید انرژی برق صورت گرفته به طوری که اکنون 3 هزار و 300 مگاوات واحد نیروگاهی در حال احداث است .
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی کشور افزود: مجوز تولید 4 هزار مگاوات برق دیگر نیز در هرمزگان صادر شده است.
طرزطلب به نیروگاه سیکل ترکیبی بندرعباس که از سه ماه پیش عملیات اجرایی آن در کنار نیروگاه قدیمی بندرعباس آغاز شده است ، اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی این نیروگاه از محل منابع دولتی با سرمایه گذاری 350 میلیارد دلار در زمینی به مساحت 870 هکتار شروع شده قرار است تا 36 ماه آینده واحد نخست آن (واحد گازی) وارد مدار شود.
وی افزود : این نیروگاه نخستین نیروگاه از نسل نو توربین های کلاس اف و مدرن دنیا با راندمان 58 درصد است که در کشور با همکاری بخش خصوصی شرکت مپنا اجرا می شود و فن آوری و تجهیزات ساخت آن از آلمان خریداری شده و به تدریج وارد ایران می شود.
انتهای پیام/ف