امیدصادق امیری اظهار داشت: سطوح حوادث غیر مترقبه شامل سه سطح می باشد که در سطح اول منابع و سازمانهای محلی قادر به پاسخ دهی مناسب به این حوادث و تبعات ناشی از انها نیستند، در سطح دوم که برای کنترل آنها نیاز به کمکهای مشترک منطقهای وجود دارد و در سطح سوم که از توان پاسخ نیروهای محلی و منطقهای خارج است و کمکهای ملی و حتی بینالمللی برای کنترل آنها مورد نیاز است.
وی گفت: باید یک ساختار مدیریت بحران در بیمارستانها به وجود آید که شامل یک فرمانده مانند رئیس بیمارستان و چندین واحد بوده و این اجزا علاوه بر کارهای روزمره وظیفه مدیریت بحران را در حوادث خارج و داخل بیمارستانی برعهده داشته باشند.
رئیس بیمارستان امام خمینی مهاباد افزود:در این نقشه کلیه وظایف و نقش های هریک از افراد سازمان تعریف شده و هریک بر اساس وظایف محول شده به آنها، وظیفه و نقش خود را ایفا می کنند.
صادق امیری افزود:بیمارستان نیز به عنوان یکی از نهادهای مهم ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی نقش مهمی را در بازگشت سلامت جسمی و روانی جامعه دارد لذا اعمال مدیریت کارآمد در زمان وقوع بحران می تواند در عملکرد مطلوب و بهینه این نهاد تأثیر بسزایی داشته باشد. مدیریت بحران را می توان فرآیند پیش بینی و آمادگی قبلی برای رویارویی، مقابله، کنترل و هدایت عوامل و رویدادهایی دانست که بقا و توسعه سازمان را به مخاطره می اندازد.
انتهای پیام/م