به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان ، جشنواره گل نرگس سمنان با حضور معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، استاندار سمنان و جمعی از مسئولان و مردم در فرهنگسرای کومش سمنان برگزار شد.
بهمن نامور مطلق معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در این جشنواره گفت: این جشنواره ها زمینه ساز همدلی و جامعه پذیری و آشنایی با هویتهای فرهنگی است.
وی افزود: در جامعه پست مدرن، ارتباطات رو در رو کمرنگ شده است و این رویدادها در افزایش تعامل و گفتگو در جامعه و معنا بخشی به زندگی نقش موثری دارند.
حسين خواجه بيدختي مدير كل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان نیز در این جشنواره گفت: معرفي جاذبههاي گردشگري سمنان و ايجاد روحيه شادابي و نشاط در مردم از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی با اشاره به ويژگيهاي گل نرگس سمنان از جمله عطر و بوي متفاوت آن نسبت به گل نرگس ساير مناطق كشور گفت: سمنان به عنوان مهد پرورش گل نرگس كويري بايد معرفي شود.
وي افزود: اين اداره كل در صدد برگزاري اين جشنواره در سالهاي آينده و قرار دادن آن به عنوان يك رويداد، در تقويم رويدادهاي گردشگري كشور است.
بیدختی گفت: گل نرگس به صورت خود رو در کنار جویبارها و باغات سمنان میروید و مورد توجه مردم محلی قرار گرفته است چنانکه گلدانهای خاصی برای آن طراحی کرده اند تا پیازهای نرگس را در فضای مشبک آن بکارند و سرشاخه های نرگس در اندازه های مختلف از این سفال بیرون می آید.
قرائت شعر توسط استاد محمد حسن جواهری، معرفي جايگاه گل نرگس در اشعار حافظ توسط استاد وفایی، معرفي نحوه كاشت و تكثير گل نرگس توسط کارشناس جهادکشاورزی استان سمنان، سخنرانی کشاورز نمونه سمنان در رابطه با کاشت گل نرگس به زبان سمنانی، اجراي موسيقي سنتي و .... از جمله برنامههاي اين جشنواره بود.
در پایان برنامههای این جشنواره از 13 تن از فعالان عرصه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان تجلیل شد.
گفتنی است ، بهترین ایام برای مشاهده گل نرگس در سمنان اوایل زمستان تا اواسط اين فصل است.
انتهای پیام / ه