معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مراغه، گفت: کمبود پرستار در بیمارستان های مراغه مانع ارائه خدمات مناسب به بیماران می شود.

اعلایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مراغه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه دانشگاه مراغه دانشگاه نوپایی است، گفت: این دانشگاه از سال ۹۱ به طور مستقل فعالیت می کند.

وی با اشاره به اینکه اولین بیمارستان مراغه در سال ۱۳۰۴ ساخته شده است، اظهار داشت: در بیمارستان های مراغه هر ۱۰ الی ۱۲ بیمار یک پرستار داشته که این عامل مانع مراقبت مناسب و ارایه خدمات بهتر به آنان می شود.

اعلایی با بیان اینکه افزایش نیروی پرستاری باعث کاهش ناملایمات و نابسامانی های مردمی می‌شود، تاکید کرد: تربیت نیروی پرستار و بکارگیری آنان در بیمارستان ها باعث بهبود سلامت مردم و ارایه خدمات بهتر به بیماران می شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مراغه با بیان اینکه این دانشگاه ها بر اساس منطقه آمایشی و در قالب سیاست های وزارت خانه و شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت می کنند، تصریح کرد: گسترش 10 رشته در شاخه های علوم پزشکی باعث راه اندازی چند دانشکده و افزایش جذب دانشجو در مراغه شده است.

وی با تاکید بر اینکه اکنون دانشگاه مراغه دارای 650 دانشجو است، بیان کرد: مسئولان دانشگاه جهت بهبود کیفیت کلاس های دانشگاهی، آموزش ها و افزایش هیئت علمی و دانشجویان باید نظارت بر عملکرد و فعالیت های دانشگاه را  افزایش دهد.

 انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.