اثر خواندن کتاب بر شخصیت سازی کودکان و شکل دهی آینده آنها غیر قابل انکار است، به همین دلیل باید در انتخاب کتاب برای نوجوانان دقت فراوان کرد تا شخصیت آنها منفی شکل نگیرد.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در جدیدترین پژوهش های خود دریافتند کتابها به شدت برروحیه کودکان اثر می گذارند ومی توانند از آنها افرادی موفق یا برعکس ناموفق بسازند.

گفتنی است، یکی از پرفروش ترین کتاب ها در عصر حاضر مجموعه داستان های هری پاترنوشته خانم جی کی رولینگ است که در زمان چاپ میلیون ها طرفداردرسراسر جهان پیدا کرد.

متخصصان اعتقاد دارند خواندن کتابهای داستانی و یا زندگی نامه های افراد موفق که با سعی و تلاش بر مشکلات غلبه کرده و به افرادی مثبت و مفید در جامعه خود تبدیل شده اند برای شکل گیری روحیه کودکان و نوجوانان بسیار مفید است زیرا در این سنین فرد به شدت به دنبال الگو می گردد تا با او همزاد پنداری کند.

اگر در دوران نوجوانی کتاب هری پاتر می خواندید شخصیت شما اکنون به این شکل است+تصاویر
برخی از شخصیت های داستان های علمی تخیلی چون هری پاتر و یا شخصیت های داستان نارنیا که افرادی عادی هستند اما در مواجهه با سختی ها به ابر قهرمان هایی مهربان و با سخاوت تبدیل می شوند برای شکل گیری شخصیت کودکان بسیار مفید هستند.

بسیاری از جوان های دارای روحیه مثبت و مهربان در عصر حاضر یکی از قهرمان های اسطوره ای و مورد علاقه شان در دوران کودکی و نوجوانی هری پاتر بوده است.

اگر در دوران نوجوانی کتاب هری پاتر می خواندید شخصیت شما اکنون به این شکل است+تصاویر

براین اساس کارشناسان به والدین توصیه می کنند در انتخاب کتاب برای کودکان و نوجوانان خود دقت کنند، زیرا شخصیت آنها می تواند تحت تاثیر خواندن کتاب و الگو برداری از قهرمان داستان به سادگی تغییرکند.

خواندن کتاب هایی که دارای قهرمان های منفی هستند، انجام بازی های ویدیویی و چند رسانه ای خشن و تماشای فیلم و سریال های ترسناک و با صحنه های ضرب و جرح همگی می توانند باعث ترویج و علاقه نوجوان به بد بودن و انجام کارهای خشن شود.

کارشناسان رد انجام بازی های پرخشونت را دربسیاری از جنایت ها در عصر حاضر به اثبات رسانده اند.

اگر در دوران نوجوانی کتاب هری پاتر می خواندید شخصیت شما اکنون به این شکل است+تصاویر

در عین حال خواندن بیش از حد داستان های عملی تخیلی و همزاد پنداری با آنها می تواند سبب تفکر رویایی در فرد شود، زیرا نیرو  ها یا وسایلی که قهرمان در اختیار دارد در زندگی واقعی وجود ندارند و می توانند باعث کاهش اعتماد به نفس در افراد شوند.

متخصصین علوم روانشناسی توصیه می کنند کودکان و نوجوانان کتابهایی که شخصیت های داستانی مثبت در آنها وجود دارند و پیروز می شوند را مطالعه کنند وبر پیشرفت توانایی های خود تمرکز کنند.

منبع: mirror

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.