به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،سیدرضا امیرزاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: 9 هزار و400 هکتار از زمین های کشاورزی زیر کشت پیاز است.
وی افزود: این میزان 15 درصد بیشتر از پارسال است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزایش سطح زیرکشت، افزایش دمای هوا و اجرای برنامه های به زراعی را از علت های افزایش تولید عنوان کرد.
امیرزاده گفت: شهرستان های بندرعباس و میناب از مناطق مهم کشت پیاز خارج از فصل در استان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: محصول برداشت شده به استان های تهران ، اصفهان ، فارس و آذربایجان شرقی فرستاده می شود.
برداشت پیاز تانیمه اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
هرمزگان رتبه نخست تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد.
پیاز با داشتن سولفور،کروم و ویتامین B6 در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون ، خطرحمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سردسال است.
این استان با تولید حدود یک میلیون و 400 هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل جزء سه استان برتر کشور است.
انتهای پیام/ز