در این خبر نحوه پخت کوفته‌ی دال عدس به روش ترکیه‌ای را آماده کرده‌ایم.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدت زمان تهیه و پخت این غذای خوشمزه، حدود نیم ساعت است و بسیار آسان تهیه می‌شود. برای آشنایی با مراحل پخت این کوفته‌ی خوشمزه، با ما همراه باشید.
 
مواد لازم:
 
پیاز: نصف یک پیاز متوسط

سیر: دو حبه

دال عدس: یک و نیم پیمانه

روغن یا روغن زیتون:
4 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

جعفری خردشده: یک و نیم قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

آبلیمو: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته‌ی دال عدس به روش ترکیه‌ای +عکس

 
طرز تهیه:
 
دال عدس را به مدت دو ساعت در آب سرد، خیس می‌کنیم. سپس آن را آبکش کرده و به همراه پیاز، سیر و جعفری در میکسر می‌ریزیم و خوب، مخلوط می‌کنیم. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. از مایه‌ی به دست آمده به شکل دلخواه برداشته و در روغن داغ، سرخ می‌کنیم. این غذا با آب لیموی تازه و نان، بسیار خوشمزه است.
 
نکته:
 
مطمئن شوید که عدس‌ها خوب در آب خیس خورده و نرم شده‌اند همچنین پس از آن، مواد این کوفته را خوب میکس کنید چون اگر کمی مایه‌ی کوفته، زبر باشد، کوفته‌ها ترک می‌خورد.

منبع: تابناک

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یاس
۲۰:۰۶ ۰۶ مهر ۱۳۹۹
پس رب چی شد؟