در این برنامه آشپزی طرز تهیه یک غذای سنتی استان بوشهر به نام یتیمک بوشهری آموزش داده می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ مواد لازم برای تهیه یتیمک بوشهری:
بادمجان: 3 عدد ،
نمک زرد چوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
تمر هندی رقیق شده: 1 لیوان
لوبیا چشم بلبلی: 150 گرم
آب: 1 لیوان


طرز تهیه :
 ابتدا لوبیا را روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی پخته شود. سپس بادمجان را به صورت نگینی درشت و پیاز را به صورت نگینی کوچک خرد می کنیم. پیاز خرد شده را سرخ می کنیم بعد بادمجان را به آن می افزاییم. سپس نمک فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه می کنیم. یک لیوان آب را به آن افزوده و می گذاریم، پخته شود. لوبیا پخته شده را به این مواد افزوده و 1 لیوان آب تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد و غذا آماده شود.




منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز بوشهر
برچسب ها: آموزش ، آشپزی ، یتیمک ، بوشهری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.