به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بهزیستی کشور، حسین نحوینژاد معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در اولین همایش مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی شهرستان ری، اظهار داشت: مسائل اجتماعی مسائلی نیست که بر افراد پوشیده باشد؛ لذا باید به باور و ملکه ذهن هر انسان تبدیل شود در غیر این صورت ما را به سرمنزل مقصود نمیرساند.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، با بیان اینکه انسان در جزیره تنهایی زندگی نمیکند و در مقابل ضعف و ناراحتی دیگران مسئولیت دارد، افزود: با نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل از سوی رهبری باید کاری کنیم که رفتارها عملاً به منصه ظهور برسد.
وی، جامعه، محیط زیست و اقتصاد را سه محور برای توسعه پایدار خواند و خاطرنشان کرد: برای توسعه پایدار، بنگاههای اقتصادی علاوه بر اینکه نباید به محیط آسیب برسانند، باید تلاش کنند این آسیبها به حداقل برسد چراکه زیان آن به خود آنان خواهد رسید، همچنین توسعه جوامع انسانی باعث ارتقاء سطح زندگی خواهد شد.
نحوینژاد، اذعان کرد: اگر یک زن سرپرست خانوار مورد حمایت قرار نگیرد، در صورتی که مبتلا به فساد و فحشا شود همه خانوادهها ممکن است از این موضوع آسیب ببینند. چنانکه امیرالمومنین(ع) میفرمایند «کلکم راع، کلکم مسئول عن رعیه»؛ همه ما در قبال افراد جامعه و معضلاتی که در جامعه به وقوع میپیوندند، مسئول هستیم و در جایی دیگر از امام حسین(ع) نقل شده است: من برای اصلاح دین جدم قیام کردم، بنابراین همه اقشار در مورد اصلاح امور جامعه و امر به معروف و نهی از منکر مسئول هستند؛ امر به معروف فقط حفظ حجاب نیست، حتی اگر یک نفر سر گرسنه بر بالین بگذارد ما مسئول هستیم.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، منشأ عمده مشکلات جامعه را بیکاری و فقر دانست و افزود: در برخی امور جامعه اسلامی، واجب عینی و در برخی موارد واجب کفایی است؛ اما در امر کمک به نیازمندان و محرومان کمک کردن واجب عینی و بر همه لازم است.
وی نسبت به شکلگیری تشکلهای خیرین از جمله خیران سلامت، خیرین مدرسهساز و سازمانهای مردم نهاد ابراز خرسندی کرد و در پایان یادآور شد: نیاز امروز جامعه، اشتغالزایی است و صاحبان صنعت باید به افراد اعتماد کنند و آنها را به کار بگیرند.
انتهای پیام/