به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازاردبیل، فریبا محمدلو افزود: آغاز بنیان و اساس اقدامات فرهنگی از خانواده است و اگر فرهنگسازی و آموزشهای لازم از درون خانوادهها انجام شود گسترش و بسترسازی مسائل فرهنگی به شکل مطلوبتری انجام خواهد شد.
وی اظهار کرد: دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برای پیشبرد اهداف در چند محور کار خود را انجام میدهد که سازماندهی و هماهنگسازی امور زنان با راهبری کار گروه تخصصی بانوان و خانواده، از جمله مهمترین ابزارهای لازم دفتر امور بانوان میباشد و در این زمینه 7 کارگروه و 27 مصوبه اجرا و عملیاتی شده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل افزود: در سطح استان نظارت بر عملکرد دستگاهها در رابطه با مباحث امور بانوان انجام میگردد و گزارشات به صورت مستمر از دستگاهها اخذ شده و به مراجع ذیربط ارسال میشوند و این موارد در برنامهریزیهای دفتر امور بانوان و خانواده استانداری نیز مورد اجرا و استفاده قرار میگیرد.
محمدلو تصریح کرد: در تلاش برای برقراری ارتقای آگاهی عمومی بانوان در خصوص مسائل مختلف دینی، فرهنگی و اجتماعی و به فعلیت درآوردن استعدادها و خلاقیتهای هنری و مذهبی بانوان هستیم و با استفاده از ظرفیت و پتانسیلهای موجود که در سازمانها و دستگاههای متولی وجود دارد، شناسایی و معرفی اندیشمندان و نخبگان و فعالان حوزههای فرهنگی بانوان در جهت جلب مشارکت و همکاری متخصصان دراجرای برنامههای موضوعی و عمومی انجام میپذیرد.
وی با بیان این که در این زمینهها 11 مورد نشست فرهنگی با موضوعات مختلف فرهنگی و اجتماعی برگزار شده است خاطرنشان کرد: در طول سال در خصوص تهاجمات فرهنگی و ارائه راهکارهای مقابله خانواده با آنها، هماندیشی فرهنگی با جوانان و دانشجویان و فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی در بین خانودهها برنامههای متنوعی برگزار شده است.
انتهای پیام/ح