به گزارش گروه
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، داود کشاورزیان رئيس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در دومین همایش بین المللی سیستمهای حمل و نقل هوشمند اظهار کرد: استفاده از سیستم ITS در ایران برای ثبت سرعت لحظهای و سرعت متوسط راننده، بیش از ۱۰ سال سابقه دارد و در این مورد سرمایهگذاری بسیاری توسط سازمان راهداری در حوزه برون شهری و شهرداریها به ویژه شهرداری تهران در حوزه درون شهری شده است.
وی افزود: طی این مدت در شبکه راههای کشور بیش از هزار و ۹۲۰ دستگاه تردد شمار، ۶۸۰ دوربین نظارت تصویری، ۸۸۰ دوربین ثبت سرعت و حدود ۳۰ دستگاه WIN (کنترل توزین درحال حرکت) و ۵۰ سامانه بلوتوثی زمان سفر نصب شده است.
رئيس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به سیاستهای دولت و تاکید وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تلاش شده این اطلاعات در قالب سامانه ۱۴۱ به صورت مستقیم در اختیار مردم قرار گیرد که قابلیت نصب روی تلفن همراه و استفاده از سایت اینترنتی و تلفن ثابت را دارد.
وی با بیان اینکه سیاستهای دولت جدید بر مبنای سرمایهگذاریهای متمرکز است گفت: لازم است این اقدام با هدف ایجاد جریان ITS به صورت جریان علمی و قوی شکل گیرد در حالی که طی ۱۰ سال گذشته این سرمایهگذاری به شکل پراکنده صورت گرفته است.
کشاورزیان در ادامه با اشاره به نصب دوربینهای ثبت تخلف سرعت گفت: فراخوانی برای نصب ۶۵ دستگاه WIN اعلام شده است تا تردد بارهای محوری غیرمجاز کنترل شود که بخشی از خرابیهای رویه راهها و ابنیه جادهها ناشی از حمل و نقل بارهای غیرمجاز است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به سامانه سپهتن با همکاری پلیس اشاره کرد و گفت در فاز اول قرار است تمام ناوگان حمل و نقل عمومی جادهای به این سیستم تجهیز شود تا تمام رفتار راننده در اختیار پلیس قرار گیرد. از این رو این امکان برای رانندگان قانونمند فراهم میشود که دیگر کنار پاسگاهها توقف نکنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان خاطرنشان کرد: این همایش به صورت دوسالانه به عنوان پشتوانه علمی کشور برگزار میشود و انتظار میرود اساتید و متخصصان دستاوردهای خود را در این همایش ارائه کنند تا پشتوانه سرمایهگذاری در سیستمهای هوشمند شود.
انتهای پیام/