به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این براونی خوشمزه و باکلاس را درست کنید و با چای یا قهوه، از بعد از ظهر سرد زمستانی لذت ببرید.
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مدت زمان پخت: 20 دقیقه
میزان سرو: 4 تا 6 نفر
مواد لازم:
پودر کاکائو: 50 گرم
آرد: 130 گرم
کره یا مارگارین: 100 گرم
شکر: 200 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
گردو (خردشده): 40 گرم
کمپوت گیلاس: یک قوطی
نمک: کمی (یک پنسه)
پنیر ماسکارپونه: 125گرم
پودر قند: 50 گرم
شکلات شیری: 80 گرم
بلک فارست براونی
طرز تهیه:
1. کره و شکر را در کاسه ای با دور کند همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید. در حدی که فط مخلوط شوند و از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید. پودر کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن، به هم زدن ادامه دهید.
2. در آخر، آرد، نمک و گردو خرد شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کمپوت گیلاس را داخل آبکش ریخته و هسته آن را بگیرید. سپس داخل براونی ریخته و مخلوط کنید.
3. مواد را داخل قالب مربع 23 سانتیمتری ای که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید.
4. پس از پخت و خنک شدن، از قالب خارج کرده و با کاتر گرد حدود 4 سانتیمتری برش زده و کرم آماده را با ماسوره M1 داخل لایه های براونی ریخته و روی آن را با گیلاس و شکلات تزیین کنید.
طرز تهیه کرم:
پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست و کمی سبک شود. سپس شکلات شیری را روی بخار آب یا داخل ماکروویو ذوب کرده و پس از خنک شدن به پنیر زده شده اضافه کرده و مخلوط کنید تا کرم یکنواختی حاصل شود.
نکات مهم در پخت براونی:
1- در پخت براونیز، توصیه می شود از شکر دانه ریز استفاده کنید تا سریعا در مخلوط حل شود.
2- در دستوراتی که شامل کره و شکلات می باشند، بهتر است مخلوط این دو را با هم ذوب کنید و توجه کنید که این مرحله فقط در حد ذوب شدن گرما داده شود و از حرارت دادن بیش از اندازه و جوشاندن مخلوط جدا خودداری کنید.
3- در صورتی که از روش بن ماری (بخار آب) برای ذوب کردن شکلات استفاده می کنید، مراقب باشد که قطرات آب داخل مخلوط شکلات وارد نشود.
4- در کلیه مراحل، از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید زیرا باعث ایجاد بافت کیکی در براونیز می شود.
5- در کلیه مراحل تهیه براونیز، از دور کند همزن استفاده نمایید تا بافت مناسبی بدست آید.
6- قالب مورد استفاده، حتما باید به گونه ای انتخاب شود که پس از پخت، براونیز ارتفاع مناسبی داشته باشد.
7- قالب را پیش از استفاده به خوبی چرب و آردپاشی نمایید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و توجه داشته باشید که کاغذ روغنی، دیواره های قالب را نیز بپوشاند.
8- براونیز، پس از پخت نیز بافت نرم و کمی خیس داشته و حتی ممکن است به چوب تست پخت نیز بچسبد. این امر در براونیز عادی بوده و از پخت بیش از اندازه آن، خودداری نمایید.
9- ترک خوردن رویه براونیز، می توانید در اثر دمای بالای فر و یا کاراملی شدن شکر ریه که در اثر خوب حل نشدن آن بوجود می آ ید، باشد.
10-برای نگهداری براونیز، بجز مواردی که در دستور آن اشاره شده است، از ظرف دردار استفاده شود و در دمای محیط نگهداری کنید و یا برای نگهداری در مدت بیشتر، آن را فریز نمایید.
منبع:ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/