مواد لازم:
نان پیتا ۴ عدد
سیر ۱ حبه
اسفناج ۲۸۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
فلفل ونک به میزان لازم
مینی پیتزای اسفناج و پنیر
طرز تهیه:
1-منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
2-در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.
3-بگذارید نان ها حدود ۴ تا ۶ دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.
نکات:
1- بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.
2- نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.
3- اسفناج ها را ریز خرد کنید.
انتهای پیام/