مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که ما، دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که ما، دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
 مواد لازم:

    نان پیتا ۴ عدد
    سیر ۱ حبه
    اسفناج  ۲۸۰ گرم
    پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
    فلفل ونک به میزان لازم
 
مینی پیتزای اسفناج و پنیر 
 
طرز تهیه:
 
1-منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
 
2-در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.
 
3-بگذارید نان ها حدود ۴ تا ۶ دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.
 
نکات:

طرز تهیه مینی پیتزای اسفناج و پنیر
1- بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.

2- نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.

3- اسفناج ها را ریز خرد کنید.
 انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.