آیین افتتاح رادیو نمای مراكز 33گانه صداوسیما با حضور رئیس رسانه ملی، معاونین و برخی مدیران رسانه برگزار شد.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی صداوسیما؛ دكتر علی عسكری رئیس رسانه ملی در آیین افتتاح رادیو نمای تمامی مراكز صداوسیما گفت: رادیو به عنوان یكی از رسانه‌های جمعی كه قدمتی 100 ساله در دنیا دارد، از رسانه‌هایی تاثیرگذار در موضوع توسعه جوامع محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: رسانه‌ها به دلیل كاركردهای تخصصی خود نیازمند بازسازی و تقویت ارسال پیام به مخاطبان هستند، به همین دلیل نیز صداوسیما همگام با توسعه فناوری‌های نوین ارتباطی و رسانه‌ای، در این مسیر گام برداشته است.

رئیس رسانه ملی در ادامه، ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص رادیو نما یادآور شد: رادیو نما رسانه‌ای است كه می‌تواند با استفاده از جذابیت‌های هر دو رسانه رادیو و تلویزیون مخاطبان جدیدی را جذب و برنامه‌های رادیو را شنیدنی و در واقع دیدنی كند.

وی تصریح كرد: رادیو به‌عنوان یک رسانه پرنفوذ و تأثیرگذار علی‌رغم وجود رقبای جدی در حوزه تلویزیون و فضای مجازی، تلاش می‌كند تا اثرگذاری خود را حفظ كند.

دكتر علی عسكری افزود: رادیونما پدیده‌ای نوین در دنیای رسانه‌‌ای است كه ماهیت رادیو را تغییر نمی‌دهد، بلكه فضای رادیو را تكمیل می‌كند و با بهره‌گیری از مزیت تصویر از قدرت تأثیرگذاری بیشتر برخوردار می‌شود.

رئیس رسانه ملی در ادامه تأكید كرد: پس از افتتاح آزمایشی رادیو نما در شبكه‌های ملی، امروز شاهد راه‌اندازی رادیو نما در تمامی مراكز صداوسیما هستیم كه این اقدام، گامی ارزنده در موضوع عدالت رسانه‌ای در تمام كشور است.

دكتر علی عسكری افزود: با اقدامات انجام شده و برنامه‌ریزی‌های آتی، دایره مخاطبان رسانه رادیو در تمام كشور افزایش خواهد یافت.

وی تصریح كرد: رادیو در استان‌ها یكی از رسانه‌های تاثیرگذار در توسعه منطقه محسوب می‌شود و لذا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های صداوسیمای مراكز، نقش صداوسیما در توسعه پایدار افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به این مطلب كه در فضای مجازی میلیون‌ها كاربر باید احساس كنند كه رادیوی مورد علاقه آن‌ها با تغییرات دنیای مدرن همراه است، تأكید كرد كه پخش اینترنتی صدای استان‌ها باید تقویت شود و همكاران صدای استان‌ها باید با تولید برنامه‌های فاخر و هنرمندانه ضمن تأمین نیاز متنوع مخاطبان، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و قومیتی مناطق مختلف در خدمت ارتقای فرهنگ و اقتصاد كشور باشند.

دكتر علی عسكری با بیان این مطلب كه رسیدن به قله موفقیت، نیازمند سطحی از توانمندی‌ در تولید و انتشار پیام است، یادآور شد: اقدامات رسانه ملی نشان از توانمندی بالای صداوسیما است كه اولاً با مجهز بودن به مدرن‌ترین فناوری‌های رسانه‌ای زمینه دریافت مطلوب محتوا را برای مخاطبان فراهم می‌آورد. در ثانی با تولید محتواهایی ارزشمند در قالب‌های مختلف برنامه‌سازی، تلاش می‌كند كه نیاز مخاطبان را تا حد زیادی برطرف سازد.

وی یادآور شد: ما با تلاش و كار مضاعف در عرصه تولید و انتشار پیام در موضوعات مختلف، به رسانه‌ای مرجع در منطقه تبدیل خواهیم شد و این با توجه به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های رسانه ملی امكان‌پذیر است.

در این مراسم، دكتر علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه در سخنانی، اظهار داشت: با راه‌اندازی این پروژه، گستره پوشش رادیو به گستره تلویزیون پیوند داده شد.

وی گفت: افزودن تصاویر به رادیو با هدف ایجاد تمركز در مخاطب و اضافه‌كردن اطلاعات دریافتی، عاملی برای دیده‌شدن رادیوست؛ چرا كه جذابیت بیشتری را برای مخاطب فراهم می‌كند.

علیدادی تصریح كرد: رادیو نما در صفحات تصویری خود نشان‌دهنده هنر عكاسی، نقاشی، خط، گرافیك و هنرهای مبتكرانه افراد است و كمك زیادی در ارائه اطلاعات محتوایی برنامه‌ها به مخاطبان خواهد كرد.

در ادامه، دكتر دارابی معاون امور استان‌های صداوسیما نیز در سخنانی ضمن اشاره به تنوع، تكثیر و تعدد رسانه‌ها گفت: افتتاح رادیونمای استان‌ها گامی است كه رسانه رادیو بتواند در سپهر رقابتی كه وجود دارد، مرجعیت خود را همچنان حفظ كند.

وی اظهار داشت: با توجه به گنجینه فراوانی كه به‌لحاظ فرهنگی و هنری در استان‌ها وجود دارد، انتظار می‌رود كه صداوسیمای مراكز با بهره‌گیری از این ظرفیت‌های غنی، در تولید محتوا تحول‌آفرینی را در دستور كار خود قرار دهند.

یادآور می‌شود كه در این مراسم، رادیو نمای چهار مركز قم، آبادان، سیستان و بلوچستان و كردستان با دستور رئیس رسانه ملی به‌طور نمادین افتتاح شدند و پس از آن رادیو نمای تمامی مراكز به‌طور رسمی آغاز به كار كردند.
 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.