وی بیان کرد: چهار دانشگاه امیر کبیر، صنعتی شریف، خواجه نصیر و شهید بهشتی در برگزاری همایش فناوری سلامت همکاری و تعامل خوبی با یکدیگر دارند و من امیدوارم این سمینار در حوزه سلامت و پزشکی در سالهای آینده گسترش یابد.
پیوندی ادامه داد: در بحث آموزش و پژوهش دانشگاههای کشور از حالت تک رشتهای به سمت نسل سوم نوآوری و فناوری در پیش هستند و این کار در راستای کارآفرینی و ارتقای کیفیت پژوهش و تحقیق بوده و به رشد علم در کشور کمک میکند.
وی عنوان کرد: شرکتهای دانش بنیان نقطه عطف و رابط خوبی بین سرمایهگذار و دانشگاه هستند و دانشگاه شهید بهشتی در این راستا تعداد شرکتهای دانش بنیان خود را به 33 شرکت رسانده است.
پیوندی ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان در توسعه و تولید ثروت فناوری موثر هستند و دانشگاه شهید بهشتی فضا و تجهیزات لازم را در اختیار آنها قرار میدهد.
رییس دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد: همکاری خوبی بین دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه فنی مهندسی در حوزه سلامت وجود دارد و در این راستا کارهای خوبی در حوزه فناوری و نوآوری با همکاری یکدیگر در حال انجام است.
وی گفت: 8 الی 10 محصول جدید دارویی در حال تولید است که دانشگاههای علوم پزشکی در راستای آموزش و پژوهش و تولید ثروت و کارآفرینی باید زیرساختهای خوبی را ایجاد و گام موثری در جهت تولید این داروها بردارند.
انتهای پیام/