به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،وجیهه
عرب شاهی در گفتگو با خبرنگاران افزود: خواب مناسب و کافی برای حفظ
تندرستی اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا با داشتن خواب معتدل و لازم تمامی
اعمال طبیعی شامل هضم موادغذایی، متابولیسم و سوخت وساز مواد غذایی و دفع
سموم یهبود یافته و موجب تجدید قوای اعضای مختلف بدن میشود.
وی،
خوردن شام حداقل 2-3 ساعت قبل از زمان خواب، نخوردن تنقلات سنگین و چرب و
شور بعد از وعده شام، مصرف وعده شام شامل سبزیجات رنگی و دارای برگ سبز
مانند اسفناج، ریحان، شوید و نعنا، سالاد کاهو و کم بروکلی بخارپزشده به
همراه کمی ماست کم چرب و روغن زیتون، استفاده از منابع غذایی حاوی اسیدهای
چرب امگا3 مانند غذاهای دریایی، عدم مصرف شام سنگین و حجیم و دیرهضم مانند
آب گوشت تلیت شده، نخوردن غذاهای پر ادویه و عدم مصرف غذاهای پرچربی را از
اصول مهم تغذیه مناسب جهت داشتن خواب مناسب و رفع بی خوابی و بدخوابی عنوان
کرد.
وی، استفاده
از غلات سبوسدار مانند برنج قهوه ای یا نان سنگک، مصرف سوپ جو، شیر و
جوانه گندم یا گوشت بوقلمون و سفیده تخم مرغ به عنوان یک وعده شام مناسب،
مصرف یکی از دمنوش ها مثل گل گاوزبان، سنبل الطیب و کمی عسل 30 الی 60
دقیقه پیش از خواب، مصرف میوه جاتی نظیر انواع توتها، انواع آلوها، آلبالو،
گیلاس، شلیل، هلو، هندوانه و کمی تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، شیر و عسل،
بادام و موز و مویز یا کشمش در میان وعده قبل از شام یا حداقل 2.5 ساعت پس
از شام از دیگر اصول تغذیه نام برد.
انتهای پیام/م