به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ سعید اسکویی پیش از ظهر امروز در نشست با اصحاب
رسانه استان قزوین، اظهار داشت: متأسفانه مصرف انواع چربی، نمک و قند در
استان سبب چاقی و اضافه وزن 50 درصد از جمعیت استان قزوین شده است.
وی
با بیان اینکه الگوی مصرف موادغذایی در بین خانوارها باید اصلاح شود،
عنوان کرد: با کاهش مصرف افراطی نمک، روغن جامد و قند باید کنترل شده چراکه
مصرف بیرویه این مواد غذایی سبب چاقی، کمتحرکی و ابتلا به بیماری دیابت
نوع دو میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با
اشاره به اینکه با تغییر سبک زندگی و الگوی مصرف مواد غذایی میتوان ابتلا
به انواع بیماریها که با چاقی و اضافه وزن در ارتباط است را کاهش داد،
بیان کرد: با تغییر سبک زندگی و الگوی تغذیه میتوان تا حد زیادی ابتلا به
انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی عروقی، انواع سرطان و فشار خون را
در افراد کاهش داد.
اسکویی افزود: در همین راستا مصرف سبزیجات، میوهجات و لبنیات کمچرب برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریها ضروری است.
وی
با اشاره به اینکه مصرف مواد سرخکردنی غذاهای آماده در افراد باید محدود
شده و کنترل شود، تأکید کرد: غذاهای آماده، روغن جامد و نمک سبب بهخطر
افتادن سلامت مردم است.
وی با اشاره به اینکه با جایگزینی مواد
غذایی مفید بهجای مواد غذایی پرخطر میتوان احتمال ابتلا به بیماریهای
قلبی و عروقی، سرطان، دیابت و فشار خون را در افراد کاهش داد، اظهار داشت:
بهجای سس میتوان ماست در سالاد استفاده کرده چراکه سسها مقادیر زیادی
چربی دارند.
انتهای پیام/ت