مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ، کرمانشاه یکی از خاستگاه های زیتون در ایران است.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ زارعی گفت:از تولید 2526 تن زیتون طی سالجاری در استان خبر داد.

وی گفت: 2072 تن از زیتون تولیدی استان جهت کنسرو گیری به خارج استان حمل شده و 221 تن نیز در داخل استان کنسرو گیری و90 تن زیتون خام هم جهت روغن کشی در استان فراوری گردیده است.

وی خاطرنشان کرد: مقدار زیتون تولید شده در استان از سطح 940 هکتار باغات استان برداشت شده است.

وی تصریح کرد: طبق بررسی‌های انجام گرفته از 2500 تن زیتون خام تولیدی استان بیش از 90درصد جهت کنسرو گیری و حدود 10درصد جهت روغن کشی استفاده می‌گردد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: زیتون در 8 شهرستان استان شامل شهرستان‌های سرپل ذهاب، دالاهو، کرمانشاه، گیلان‌غرب، جوانرود، قصرشیرین، پاوه و ثلاث باباجانی تولید می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 80درصد محصول زیتون تولیدی به صورت خام فروشی به خارج از استان حمل می‌شود که می‌توان با این مقدار زیتون با فراوری؛ 5 برابر خام فروشی ارزش افزوده ایجاد شود.

وی تصریح کرد: در استان کرمانشاه یک واحد فراوری زیتون داریم که به دلیل تمکن مالی تنها به صورت حق العمل کاری فعالیت دارد که نیاز به حمایت و تزریق سرمایه در گردش جهت خرید دانه زیتون می‌باشد.

زارعی فراوری زیتون دراستان کرمانشاه نیازمند ایجاد کارگاه‌های فرآوری محصول جهت کنسرو گیری در سطح شهرستانها و ایجاد بازارهای فروش محلی توسط شهرداریها و اتاق اصناف شبیه شهرهای شمالی است که باعث کمک به اقتصاد استان می شود.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.