به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، با اشاره به وجود بیش از 200 واحد مرغداری گوشتی در استان زنجان گفت: ظرفیت این واحدها بیش از 5/6 میلیون قطعه در دوره بوده و طی نه ماهه امسال در واحدهای مرغداری گوشتی استان بالغ بر 12 میلیون و 209 هزار و 750قطعه جوجه ریزی شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد 35 /2 درصدی داشته است.
رستمخانی افزود: با این میزان جوجه ریزی در حدود 23 هزار تن گوشت سفید مرغی دراستان تولید شده است که علاوه بر تأمین نیاز استان، بخشی نیز به استان های همجوار ارسال شده است.
وی از بهبود قابل ملاحظهی شاخص های پرورشی مرغ گوشتی در استان زنجان خبر داد و عنوان کرد: طی سال های اخیر توجه ویژه به بهبود مدیریت واحدهای مرغداری استان از لحاظ، افزایش سطح دانش و معلومات مرغداران، بهبود کیفیت ساخت و ساز واحدهای مرغداری سبب شده شاخص های پرورش مرغ گوشتی در استان بهبود قابل توجهی داشته باشند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، رعایت مسائل قرنطینه ای و بهداشتی، کنترل جوجه ریزی از طرف اتحادیه های استانی، استفاده از جوجههای درجه یک با توجه به شرایط آب و هوایی استان و افزایش گرایش به همکاری با زنجیرههای تولید گوشت مرغ از دیگر علل بهبود شاخص های پرورش مرغ گوشتی در استان است.
رستمخانی کاهش میانگین تلفات کل دوره تا 6/93 درصد، کاهش میانگین سن کشتار تا 49روز، کاهش ضریب تبدیل تا 1/98 و افزایش شاخص تولید تا 269 را از جمله شاخص های بهبود یافته پرورش مرغ گوشتی در این استان برشمرد.
وی تصریح کرد: اعداد فوق بیانگر این مطلب است که علاوه بر بهبود عملکرد مرغداری ها و درنتیجه افزایش درآمد آنها که خود از شاخص های اقتصاد مقاومتی به حساب می آید، مردم و مصرف کنندگان استان نیز از محصولات با کیفیت تری نسبت به سال های گذشته بهره برده اند.
رستمخانی در پایان عنوان کرد: امید است با ادامه این روند، با عرضه محصولات با کیفیت به خارج از کشور، گام مؤثری در نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی برداشته شود.
انتهای پیام/ن