به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ محمد مشكورزاده، معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان داشت: در طی سال گذشته 68 هزار و 223 تن گوشت مرغ آماده طبخ توليد گرديده كه حاصل 35 ميليون و 907 هزار قطعه جوجه ريزی انجام شده در مرغداری های استان بوده است.
وی افزود: با توجه به افزايش تقاضای گوشت مرغ در ماه پايانی سال و تعطيلات نوروز، مرغداران نيز جوجه ريزی را افزايش دادند، بطوری كه ميزان جوجه ريزی انجام شده در بهمن ماه 4 ميليون و 682 هزار قطعه بوده است كه نسبت به دی ماه 49 درصد افزايش نشان می دهد.
انتهای پیام/گ