رییس مرکز روغن‌ها و چربی‌های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: همه انواع روغن ها مضرات خاص خود را دارند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛کامبیز ورمیرا گفت: در مواردی که مجبور به استفاده از روغن جامد باشیم، روغن پالم  به روغن‌های گیاهی جامد هیدروژنه ترجیح داده می‌شود.


وی گفت: روغن پالم از گیاهی به نام "پالم" که عمدتا در آسیای شرقی کشت می‌شود، به دست می‌آید نوع اسیدهای چرب این روغن عمدتا اشباع است و به همین علت این روغن به شکل جامد است و در محصولاتی همچون پخت شیرینی که مجبور به استفاده از روغن جامد هستیم، از این روغن استفاده می‌شود.

این مسئول با هشدار در خصوص استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی، گفت: لبنیات حاوی چربی هستند و نیازی به استفاده از روغن یا چربی در آنها نیست.

وی افزود:برخی افراد سودجود چربی لبنیات را به خامه و کره تبدیل کرده و با قیمت بالایی به فروش می‌رسانند و از طرف دیگر از روغن پالم که ارزانتر است در ماست و سایر مواد لبنی پرچرب استفاده می‌کنند که این کار مضرات فراوانی دارد و قابل قبول نیست کهدر حال حاضر در صنایع لبنی جلوی استفاده از روغن پالم گرفته می‌شود.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.