در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه قاتق گوشت کرمانیبه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم:

گوشت چرخ کرده گوسفند گرم ۲۵۰
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری پر
آرد نخودچی به مقدار لازم
ترخون خشک ۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
زیره (سبز یا سیاه) یک قاشق چایخوری
جعفری خشک ۱ قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
روغن ۱ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط ۱ عدد
زردچوبه به مقدار لازم
 
طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی

طرز تهیه: 

 ۱. ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز متوسطمان را ریز خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و ترخون خشکمان را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه میکنیم البته نه زیاد بعد سیب زمینی هایمان را ورق ورق میکنیم به اندازه‌ی یک و نیم سانت، حالا درون قابلمه میریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد.
 
 ۲. در حین پختن سیب زمینی گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زرد چوبه، زنجبیل، تخم گشنیز، جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط میکنیم و آرد نخود چی الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم، البته باید گفت که نباید آرد نخودچی زیاد بریزیم تقریبا اندازه‌ای که مواد به دستمان نچسبد و کمی آب و حالا خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم یکدست شود.
 
 ۳. به اندازه‌ی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق میکنیم و در آب در حال جوشیدن قابلمه میریزیم جهت غلظت قاتقمان،.
 
 ۴. حالا به اندازه‌ی دلخواه تکه‌ای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن میکنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام ر‌ها میکنیم و همین طور تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه میریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم میکنیم و و سر قابلمه را میگذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه میکنیم.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.