به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوسفند گرم ۲۵۰
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذا خوری پر
آرد نخودچی به مقدار لازم
ترخون خشک ۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
زیره (سبز یا سیاه) یک قاشق چایخوری
جعفری خشک ۱ قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
روغن ۱ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط ۱ عدد
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی
طرز تهیه:
۱. ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز متوسطمان را ریز خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و ترخون خشکمان را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه میکنیم البته نه زیاد بعد سیب زمینی هایمان را ورق ورق میکنیم به اندازهی یک و نیم سانت، حالا درون قابلمه میریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد.
۲. در حین پختن سیب زمینی گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زرد چوبه، زنجبیل، تخم گشنیز، جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط میکنیم و آرد نخود چی الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم، البته باید گفت که نباید آرد نخودچی زیاد بریزیم تقریبا اندازهای که مواد به دستمان نچسبد و کمی آب و حالا خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم یکدست شود.
۳. به اندازهی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق میکنیم و در آب در حال جوشیدن قابلمه میریزیم جهت غلظت قاتقمان،.
۴. حالا به اندازهی دلخواه تکهای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن میکنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام رها میکنیم و همین طور تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه میریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم میکنیم و و سر قابلمه را میگذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه میکنیم.
منبع:برترین ها
انتهای پیام/