طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشت را در ادامه ببینید.

طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشتبه گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مطلب طرز تهیه غذایی با چوب شور را به شما آموزش داده ایم. چوب شور پنیری با مغز گوشت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشت را در ادامه ببینید.

مواد لازم:

کره به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
پنیر پارمزان (پودر شده) ۱ پیمانه
زعفران (آب نکرده) ۱ قاشق مرباخوری
پودر پیاز ۱ قاشق مرباخوری
پنیر چدار ۱ فنجان
چوب شور به میزان لازم
گوشت (گوشت قرمز یا گوشت مرغ) نیم کیلو
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
آب پیاز ۱ فنجان
 
طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آن‌ها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.

مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویه‌ها را داخل آن بریزید. زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.

گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و ۲ تا ۶ ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

فیله هار ا. خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آن‌ها جدا شود.

مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید. رول‌ها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و ۳۰ دقیقه تا ۵۰ دقیقه اجازه دهید کاملا فیله‌ها برشته شوند.

وقتی فیله‌ها کاملا مغز پخت شد آن‌ها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید. پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.

نکات:

 ۱) در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.

 ۲) بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.

 ۳) بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوشفندی تهیه کنید تا خوشمزه‌تر شود.

منبع:نیک صالح

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.