عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در قصابی ها ممنوع است .

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : در صورتیکه مشتریان تقاضای گوشت چرخ کرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری گوشت را چرخ کنند.

 مهدی مهرزاده افزود : گوشت‌های چرخ شده‌ای که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای وجود دارد، باید دارای مشخصاتی همچون تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهره برداری دامپزشکی و دارای پروانه ساخت باشد .

مهرزاده در رابطه با ویژگی‌های گوشت سالم و بهداشتی گفت : گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه خون‌مردگی، تغییر رنگ ، بو و ذرات خارجی باشد.

وی اضافه کرد : گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد و هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : گشت واحد نظارت بر بهداشت عمومی این شهرستان بر  واحدهای قصابی و عرضه گوشت قرمز به طور مستمر بازرسی خواهند کرد و گوشت های چرخ کرده آماده  را در واحد عرضه ،جمع آوری و متصدی واحد را به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی خواهد کرد.

مهرزاده به عموم مردم توصيه کرد: در صورت تمايل به خريد فرآورده های خام دامی بسته بندی شده ، برای حفظ سلامت خود از محصولات دارای پروانه ساخت استفاده کنند.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
آزاد
۲۰:۲۵ ۰۳ شهريور ۱۳۹۶
سلام. لطفا مردم را از نحوه تهیه گوشت های چرخ شده بسته بندی آگاه کنید گاهی مجبورم آماده از فروشگاه بخرم ولی کاملا مشخص که گوشت نیست یا حالت پلاستیکی پیدا میکنه یا بوی نامطبوع میده. چکار کنیم از دست این ناظرین بی عرضه چرا نظارت نمیشود این گوشت ها چطور تهیه میشود.