وی با اشاره به شرايط بهداشتي اين مراكز گفت : حداقل شرايط بهداشتي دارا بودن سقف ، ظروف نگهداری با حجم مناسب دارای هوادهی خوب و لوازم شستوشو و ضد عفونی است .
رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا توصیه کرد : برای طول عمر بیشتر ماهی از ظروف با حجم مناسب و دهان گشاد همراه با آب کلرزدایی شده استفاده شود .
به گفته ی مهرزاده ، مقدار آب توصیه شده به ازای هر ماهی دو لیتر است و برای تغذیه ماهی از غذای آماده استفاده شود.
این کارشناس دامپزشکی تأکید دارد: افرادی که سابقه بیماری پوستی یا آلرژی دارند برای دست زدن به ماهی و ظرف نگهداری ماهی از دستکش استفاده کنند و حتیالامکان ماهی را از دسترس کودکان دور نگهداشته شود .
مهرزاده گفت : ظروف نگهداری ماهی را با محلول نمک طعام سه درصد و یا پرمنگنات پتاسیم و پرکلرین ضد عفونی شود.