رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا تاکید کرد : ماهی های زینتی از مراکز مجاز دارای مجوز موقت فروش تهیه شود .

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ مهدی مهرزاده گفت : گاهی ماهی های تزئینی می توانند عامل انتقال بیماری های مشترک ، مانند بیماری های پوستی ، حساسیت ها ، بیماری های گوارشی و بخصوص سل جلدی  باشند به همین منظور به مردم توصیه می شود ضمن رعایت مسائل بهداشتی و زیست محیطی ، ماهی های عید خود را از مراکز مجاز خریداری کنند .

وی با اشاره به شرايط بهداشتي اين مراكز گفت : حداقل شرايط بهداشتي دارا بودن سقف ، ظروف نگهداری با حجم مناسب دارای هوادهی خوب و لوازم شست‌وشو و ضد عفونی است .

رئیس اداره دامپزشکی بوئین زهرا توصیه کرد : برای طول عمر بیشتر ماهی از ظروف با حجم مناسب و دهان گشاد همراه با آب کلرزدایی شده استفاده شود .

به گفته ی مهرزاده ، مقدار آب توصیه شده به ازای هر ماهی دو لیتر است و برای تغذیه ماهی از غذای آماده  استفاده شود.

این کارشناس دامپزشکی تأکید دارد: افرادی که سابقه بیماری پوستی یا آلرژی دارند برای دست زدن به ماهی و ظرف نگه‌داری ماهی از دستکش استفاده کنند و حتی‌الامکان ماهی را از دسترس کودکان دور نگه‌داشته شود .

مهرزاده گفت : ظروف نگه‌داری ماهی را با محلول نمک طعام سه درصد و یا پرمنگنات پتاسیم و پرکلرین ضد عفونی شود.

وی از عموم مردم خواست از آزاد سازي ماهي هاي آكواريومی به ویژه  ماهی قرمز در آبهاي آزاد و يا استخرهای نگهداری ماهی خودداری کنند.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.