به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس کاظمی معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش در گردهمایی مدیریت توزیع سوخت و تبیین سیاستهای راهبردی گفت: با راه اندازی فاز نخست واحد بنزین سازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس و همچنین پایان طرحهای افزایش کمیت و کیفیت تولید بنزین پالایشگاههای بندرعباس و لاوان، روزانه ١٦ میلیون لیتر به تولید بنزین کشور افزوده میشود.
وی با بیان این که از بهار سال ٩٦ تولید بنزین در پالایشگاه ستاره خلیج فارس آغاز و تا پایان این فصل تولید آن تثبیت خواهد شد، گفت: از زمستان سال آینده نیز فاز دوم بنزین سازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس راه اندازی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران اظهار کرد: تا پایان سال ١٣٩٦، بیش از ٨٠ درصد تولید بنزین کشور با استاندارد یورو٤ خواهد بود.
کاظمی با تأکید بر ضرورت آمادگی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت در انتقال این مقدار بنزین یورو ٤ یادآوری کرد: خطوط لوله انتقال فرآورده های نفتی کشور باید تقویت شود تا بتوانیم همه شهرهای با جمعیت بالای ١٠٠ هزار نفر را تحت پوشش بنزین یورو ٤ درآوریم.
وی با بیان اینکه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تنها شرکتی است که با ٣١ میلیون مشتری (خودرو و موتورسیکلت) به صورت آفلاین و غیربرخط در ارتباط است، گفت: نظام پیشین بازرسیهای شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران هم اکنون جوابگو نیست زیرا روز به روز تعداد مشتریان و کاربران ما در حال افزایش است.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش گفت: در طول هشت سال گذشته تعداد مشتریان دو برابر شده و تعداد شکایات آنها از کیفیت و کمیت سوخترسانی در جایگاهها نیز افزایش یافته است؛ بنابراین باید هرچه زودتر روند اجرای برندسازی شتاب گیرد.
کاظمی هدف اصلی از برندسازی را رقابت در بخش خصوصی و افزایش کیفیت خدمات عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح کارکنان نباید نگران آینده شغلی خود باشند.
وی همچنین بر اجرای سریعتر برخی طرحها نظیر دیسپچینگ و طرح کهاب (جمع آوری و بازیافت بخارات بنزین) در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران تاکید و اظهار کرد: در صورت نیاز به حمایت و همکاری ما در اجرای این طرحها، از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.
انتهای پیام/