کپسول گیاهی تقویت کننده دستگاه گوارش در دانشگاه علوم پزشکی مشهد طراحی و تولید شد.

تولید کپسول گیاهی تقویت کننده دستگاه گوارش در دانشگاه علوم پزشکی مشهدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر بیژن ملائکه رییس مرکز رشد واحدهای فناوری فراورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کپسول گیاهی پیپرجین برای تقویت دستگاه گوارش، کمک به هضم و متابولیسم مناسب مواد غذایی، تسکین دردهای گوارشی و درمان سوءهاضمه برای  نخستین بار توسط شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد.

وی افزود: در فرمولاسیون این فرآورده از عصاره گیاهان Black pepper، Long pepper و Ginger استفاده شده است.

رییس مرکز رشد واحدهای فناوری فراورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ترکیب اصلی موجود در فلفل سیاه و دارفلفل ماده شیمیایی به نام Piperine است گفت: این ترکیب بر فعالیتهای متابولیکی در بدن تأثیر میگذارد.

وی افزود: مطالعات فارماکولوژیک نشان داده اند که پیپرین مولد حرارت بوده، فراهمی زیستی مواد مغذی و داروهای تجویز شده همراه با آن افزایش یافته و سبب افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش موکوس می شود.

وی گفت:: ,Gingerol و Shogaol، اجزاء اصلی و فعال در زنجبیل، سبب سرکوب انقباضات معده شده، ترشحات معده را کاهش داده و سبب کاهش استفراغ می شود.

رییس مرکز رشد واحدهای فناوری فراورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ترکیب گیاهی فلفل سیاه، دارفلفل و زنجبیل به هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کرده و همچنین سبب پاکسازی طبیعی بدن می شود.

ملائکه افزود: مطالعات متعدد نشان داده است که این فرآورده با ترشح آنزیم لیپاز سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و در زمان هایی که هضم به کندی صورت می گیرد و هنگام صرف وعده غذایی سنگین، سیستم گوارشی را تحریک می کند.

انتهای پیام// م.م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار