به گزارش خبرنگار
حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مازیار حسینی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مراسم رونمایی از تمبر مترو همزمان با سالروز بهره برداری مترو تهران که امروز (سه شنبه) برگزار شد، با بیان اینکه امروزه مترو آن چنان در زندگی مردم جا باز کرده که تصور نبودنش قابل تصور نیست، اظهار داشت: مترو علاوه بر مسأله فنی آن دارای بار فرهنگی و اجتماعی است، بر همین اساس در تلاش هستیم تا فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در بین مردم در ایستگاه های مترو جا بیاندازیم.
وی با اشاره به اهمیت موضوع کتابخوانی، افزود: با توجه به اینکه مترو روزانه پذیرای 3 میلیون مسافر است که حدود 20 تا 40 دقیقه زمان در ایستگاه سپری میکنند، این فرصت خوبی برای رواج فرهنگ مطالعه در جامعه است.
حسینی در خصوص رونمایی از تمبر مترو تهران اضافه کرد: همزمان با رونمایی از این تمبر و سالروز تأسیس شرکت بهره برداری مترو تهران فرصتی است تا از زحمات 18 ساله همه کسانی که در این عرصه ارایه خدمات کردند، تقدیر شود، همچنین یادآوری شود که ما داشته های خوبی در زمینه آثار هنری داریم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اضافه کرد: بحث تمبر در دنیا بار معنایی زیادی دارد و عملاً با این کار موضوع مترو به عنوان یک سازه ماندگار زنده نگه داشته می شود و نشان دهنده تاریخ و آثار فرهنگی ما است که توجه همه را نسبت به مترو بیش از پیش افزایش میدهد.
وی عنوان کرد: بر روی تصویر تمبر اختصاصی مترو تهران سردر ورودی ایستگاه امام خمینی (ره) درج شده است که از آثار فاخر معماری ایرانی محسوب میشود و میتواند نشان دهنده فرهنگ غنی ما در سطح دنیا باشد.
حسینی خاطر نشان کرد: به زودی و با افتتاح خطوط جدید ظرفیت جابجایی مسافر در خطوط متروی تهران به بیش از 4.5 میلیون نفر افزایش پیدا میکند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در خصوص همکاری میان شرکت هلدینگ و شرکت بهره برداری مترو تهران تصریح کرد: ارتباط میان هلدینگ و معاونتهای بهره برداری به وجود آمده و این دو در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند و در چنین شرایطی بهترین نتیجه را خواهیم داشت و میتوانیم در شرایطی که این دو مکمل یکدیگر هستند، ایرادات حوزههای مختلف را در زمان ساخت برطرف کنیم و بلافاصله پس از ساخت خطوط آنها را به مرحله بهره برداری نزدیک کنیم.
وی با اشاره به بهره برداری از مجموعه ایوان انتظار در چهارراه ولیعصر که روز جمعه به بهرهبرداری میرسد، بیان داشت: زیر گذر چهارراه ولیعصر با 42 هزار متر مربع فضای زیر سطحی، خطوط 6 و 7 مترو را در خود جای داده است و تلاش میکنیم مکانی را در خور نام این حضرت در این مکان ایجاد کنیم.
حسینی با بیان اینکه هماکنون 21 واگن را به روی خط 7 منتقل کردیم و در حال انجام کار مونتاژ آن هستیم، اظهار کرد: کارکنان مترو خصوصأ مدیر عامل شرکت دارای روحیه جهادی و خدمتی هستند که هر تدبیری را به درستی انجام میدهند.
معاون حمل و نقل و ترافیک ظرفیت جابجایی روزانه 10 میلیون نفر توسط مترو را در گرو افزایش ناوگان دانست و افزود: این امر دور از دسترس نیست همچنین امروزه تخصصهای بومی مختلفی از جمله مکانیک، الکترونیک، برق، مخابرات، راهبری و غیره در مترو قابل مشاهده است که برای آنها دورههای بازآموزی برگزار میشود.
وی در پایان گفت: تجربه کشور بعد از انقلاب بسیار مهم است خصوصأ در تهران که در مقایسه با سایر نقاط کشور دارای پیشرفتهای چشمگیری از نظر تجربه ریلسازی و غیره است.
انتهای پیام/