به گزارش
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ زرشک یکی از مواد غذایی با خاصیت است که معمولا از آن برای خوش طعم کردن برخی از غذاها مانند زرشک پلواستفاده میشود، اما می توان زرشک را به تنهایی یا به صورت شربت نیز مصرف کرد و از مزایای درمانی آن بهره مند شد.
از جمله خواص زرشک جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری های قلبی عروقی است.
بربرین یک ماده موثر و از جمله ترکیبات موجود در زرشک است که خاصیت ضدعفونی کنندگی و از بین بردن عفونت ها در بدن را دارد، همچنین مصرف زرشک برای از بین بردن بیماری اسهال و دل درد های با منشاء ویروسی بسیار مفید است.
مصرف این ماده غذایی لذیذ می تواند بسیاری از بیماری های تنفسی از جمله گرفتگی بینی، گلودرد، برونشیت وعفونت سینوس ها را درمان کند.
برای درمان بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش مانتد دل درد و سوء هاضمه نیز می توان از نوشیدنی و عصاره زرشک بهره برد.
مصرف زرشک همچنین اثرات بسیار مثبتی در درمان و جلوگیری از افزایش قند خون در مبتلایان به دیابت دارد.
از جمله دیگر قابلیت های درمانی زرشک می توان کاهش فشار و چربی خون، کاهش استرس و نیز بهبود شرایط سلامتی در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک را نام برد.
منبع:draxe
انتهای پیام/
سرد