به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان ؛در این سمینار 2 نمایندگی صنایع غذایی از کشور تایوان و نمایندگانی از7 کشور اندو نزی، تاجیکستان ،عمان، آفریقای جنوبی ، اتریش، تایلند و هندحضور دارند .
رییس دانشگاه گیلان در سمینار بین المللی غذایی با تاکید بر پشتیبانی علمی این دانشگاه بر غذاهای سنتی محلی گیلان اعلام کرد : هدف دانشگاه گیلان برندسازی غذای گیلان است .
دکتر رضی افزود : در مرحله ی نخست باید برند سازی غذای شهری است و با حمایت مالی علمی شهرداری رشت و دانشگاه گیلان اینکار بزودی اغاز خواهد شد.
وی حمایت معنوی و فرهنگی مردم گیلان در استمرار و پابرجا ماندن غذای گیلانی را انکار ناپذیر دانست و تصریح کرد : حمایت مردم در ثبت جهانی رشت بعنوان شهر خلاق غذایی جای تقدیر دارد.