به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛جانبی رئیس شبکه بهداشت و درمان شادگان گفت: بیش از ۵ هزار مورد بازدید بهداشتی از اماکن عمومی شادگان انجام شد.
دکتر حجت الله جانبی افزود: از این تعداد بازدیدهای انجام شده چهار هزار و ۸۷۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۲۲ مورد بازدید از اماکن عمومی در سال جاری توسط واحد بهداشت محیط این شبکه در سطح شهرستان شادگان انجام شده است.
وی گفت: این تعداد مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی از جمله نانوایی ها، رستوران ها، فست فودها، قنادی ها و غیره صورت گرفته است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شادگان ادامه داد: در اجرای طرح تشدید بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بازرسان بهداشت محیط بر بهداشت فردی، محیط و مواد غذایی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی نظارت دارند.
جانبی اقدامات بازرسی و مداخله ای، مشارکتی و اطلاع رسانی و آموزش را از برنامه ها در اجرای این طرح عنوان و بیان کرد: در اجرای این طرح در صورت مشاهده عدم رعایت موارد بهداشتی، اقدامات قانونی انجام می گیرد.
انتهای پیام/د