به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر مصطفی مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امسال نیز همانند سال گذشته، خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب کمیته بهداشت، درمان و محیط زیست ستاد هماهنگی خدمات سفر خراسان رضوی ارائه مي شود.
وی افزود: به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران و مجاوران تمامی مراکز اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی به طور ۱۰۰ درصد فعال و ارائه خدمت خواهند داشت و بر اساس برنامه ریزی حداقل ۲۵ درصد از ظرفیت بیمارستانهای خصوصی نیز در این ایام فعال هستند.
مهرابی بهار گفت: همچنین ۷۱ پایگاه شهری و ۹۷ پایگاه جاده ای با همکاری دانشکده ها و دانشگاههای مشهد، تربت حیدریه، سبزوار، گناباد و نیشابور با یک هزار نیرو، ۱۸۰دستگاه آمبولانس و امکانات مورد نیاز آماده ارائه خدمات هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: حوزه بهداشتی نیز علاوه بر فعالیت مرکز بهداشت استان، مراکز بهداشتی درمانی در سطح استان خدمات ارائه خواهند داد .
مهرابی بهار افزود: فعالیت مستمر آزمایشگاه آب، فعالیت آزمایشگاه تشخیص مزدوجین، انجام آزمایش های هایپوتیروئيدی، انجام مراقبتهای مادر و کودک، فعالیت مراکز مراقبت حیوان گزیدگی، مراکز کرایوتراپی و فعالیت۵ پایگاه مراقبت مرزی از دیگر تمهیداتی است که در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه صورت گرفته است.
وی گفت: همچنین طرح بسیج سلامت نوروزی بهداشت محیط در قالب تیم های بازرسی و نیروهای فنی و غیر فنی از ابتدای اسفند در شهرهای زیر پوشش دانشگاه آغاز و تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.
وی افزود: ذخیره سازی داروها نیز در مراکز درمانی و داروخانه ها صورت گرفته و مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه نیز با شماره۱۴۹۰ در داروخانه۲۲ بهمن فعال خواهد بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تولید گسترده محصولات پر مصرف ایام نوروزگفت: با توجه به فرآوري و توليد محصولات پر مصرف ايام نوروز مانند آجيل،خشکبار،شکلات و شيريني در اسفند ماه و افزايش فعاليت واحدهاي غيرمجاز و زيرزميني در اين ماه، طرح ضربتی تشديد نظارت بر فرآيندهای توليد و توزيع اين محصولات در دستور کار مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو قرار گرفت.
مهرابی بهار افزود: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی که در اين ايام به شهر مشهد عزیمت می کنند، این طرح نظارتی با تأکيد بر فرآيند توليد اين محصولات از اول اسفند امسال آغاز و تا نيمه فروردين 96 ادامه دارد.
وی گفت: تيم هاي بازرسي مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در سه شيفت کاري و در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع مواد غذايي بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز انجام خواهد پذیرفت.
انتهای پیام// م.م