به گزارش خبرنگار
حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رامسر از شهرستان های استان مازندران در شمال ایران است. این شهر پیش از این «سرسخت» نام داشت. علت انتخاب این نام برای این است که؛ مردم رامسر در برابر حکام سر خم نمی کردند و از سرزمینشان محافظت کردند.این مکان را به علت فراوانی جاذبه های گردشگری، قطب مهمی در کشور و جهان محسوب می شود.شهرستان رامسر از زیبایی برخوردار است و ستایش گردشگران از این همه عظمت و زیبایی نقطه مشترک اظهار نظر همه است.
چشمه های آب گرم رامسر
این چشمه ها چندین رشته را تشکیل می دهند و به چشمه های گوگردی گازدار معروف است و در نقاطی مانند:جواهرده، کتالم، سادات محله و خود رامسر قرار دارد.در رامسر چشمههای آب گرم متعددی است که در امتداد گسل رامسر واقع اند که محل مناسبی برای بازدیدکنندگان و اوقات فراغتی را برای ان ها فراهم می کند.
روستای جواهر ده
جواهر ده رامسر مقصد بسیاری از گردشگران شمال کشور است.جاده ای که برای رسیدن به این روستا است، یکی از زیباترین جاده های روستایی شمال کشور است.روستای جواهرده در قدیم به نام«جورده»خوانده می شده است.جواهر ده از هردو سو در میان کوه های سربه فلک کشیده خود، جنت عدنی است که از توفان بلا و خشکی در امان می ماند.
قلعه مارکوه
قلعه مارکوه یکی از بناهای دوره اسلامی است که در روستایی با همین نام واقع شده است.این قلعه بی نظیر به علت، ارتفاع و چشم اندازی بی نظیر که به دریای خزر دارد، به« بام رامسر» شهرت دارد.قلعه مارکوه، مخروطی شکل، مشجر و جداشده با وسعت 600هزار متر مربع با انواع، درختچه ها، درختان انجیلی، بلوط، شمشاد و ازگیل پوشیده شده است و این مکان در سال 1379توسط سازمان میراث فرهنگی و گرشگر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
تله کابین رامسر
این تله کابین در پنج کیلومتری غرب رامسر واقع شده است که از مبدآ ساحل تا فراز کوه ایلمیلی ادامه دارد و دارای محیطی هیجان انگیز می باشد.تله کابین رامسر به عنوان مهم ترین تله کابین کشور از کنار ساحل دریی خزر تا ارتفاعات جنگلی با پنجاه کابین به طول دو کیلومتر ادامه دارد.این تله کابین مسیری با دوهزار متر رفت و دوهزار متر برگشت را در ارتفاع 700 متری از سطح دریا به مدت 15تا 20 دقیقه می پیماید.
جنگل دالخانی دالخانی نام روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان رامسر است.نزدیک بودن جنگل های 600هزار متر مربعی رامسر به آن باعث شده است که این جنگل ها به دالخانی شناخته شوند.جنگل زیبایی که در میان گردشگران به «دالان بهشت»معروف است و با درختان انبوه و آب و هوای بی نظیرش بکرترین تجربه طبیعت گردی را رقم می زند.مهم ترین ویژگی دالخانی، مه غلیظ است که بعد از سرسبزی های دلنشین، گردشگران را به این منطقه می کشد.زیارتگاه های تلیچکوه، امامزاده چاک، امامزاده سیدهاشم و سید فاطمه آغوزکی و امامزاده سید قاسم خوشکا از امامزاده های این مکان هستند.
گزارش از یگانه عرب
انتهای پیام/