به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ احمد زارعی، مدیر جهاد کشاورزی دزفول بیان کرد: سال گذشته 500 هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان زیر کشت سیر رفت که امسال با افزایش 50 هکتاری روبرو شد.
وی افزود: این محصول در شهریورماه کشت شده و نهاده های مربوط به کشت سیر از طریق مراکز جهاد کشاورزی شهرستان دزفول تامین شده است .
زارعی میانگین برداشت محصول سیر در هر هکتار را 15 تن دانست و افزود: با کشت این محصول برای 450 نفر اشتغالزایی صورت گرفته است .
مدیر جهاد کشاورزی دزفول تصریح کرد: سیر از جمله گیاهانی است که علاوه بر مصرف خوراکی، به عنوان یک گیاه دارویی نیز مصرف می شود.
وی اظهار داشت: محصول سیر تولید استان خوزستان به لحاظ کیفیت و میزان ماده موثر آلسین از کیفیت بالایی برخوردار بوده و ارزش صادراتی بالایی دارد .
وی با بیان اینکه سیر رقم محلی تولید دزفول از خاصیت انبارداری برخوردار می باشد خاطرنشان کرد: در خصوص کشت محصول سیر کلاس های آموزشی و ترویجی از سوی مراکز جهاد کشاورزی برگزار شده است.
سیر پایین آورنده چربی خون، ضدالتهاب و تسکین دهنده دردهای مفصلی، تنظیم کننده اعمال دستگاه گوارش، پایین آورنده فشار خون، ضد نفخ، ضد اسهال و اشتها آور است و در به تاخیر انداختن فعالیت سلول های سرطانی و پیشگیری از بروز برخی سرطان ها ،جلوگیری از لخته شدن خون و رقیق کردن خون موثر است.
انتهای پیام/گ