کار برداشت 200 تن سیر در 20 هکتار از مزارع این شهرستان پایان یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک گفت: جهاد کشاورزی خوروبیابانک باتوزیع نهاده های مورد نیاز کشاورزان ،برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی در افزایش اطلاعات کشاورزان سیر کار منطقه نقش مهمی را ایفا کرده است.
حسین غلامرضایی اظهارکرد: بیشترین مناطق توسعه کشت سیرخوروبیابانک در مزارع شهر جندق و روستای مصر است.
وی افزود: محصول سیر خوروبیابانک علاوه بر مصرف در شهرستان از مقبولیت خاصی در استان اصفهان و سایر استان های همجوار برخوردار است .
مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک با بیان اینکه رقم مورد کشت سیر در شهرستان بومی ثبت شده جندق است گفت: بیش از 40 بهره بردار جندقی کار برداشت سیر را انجام می دهند.
شهرستان کویری خوروبیابانک با 12 هزار کیلومتر مربع در 420 کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.