قریب به یک ماه از رسانه ای شدن خبر انحلال موسسه شاخص پژوه می گذرد اما اخیرا وزارت علوم از ارائه پاسخ روشن نسبت به تایید یا رد این مسئله سرباز می ‌زند.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پژوهشگاه شاخص پژوه نهادی غیردولتی بوده که از سال 1391 با قراردادی بین رئیس وقت  دانشگاه اصفهان و رییس این مؤسسه آغاز شد و مهم‌ترین قرارداد بین دانشگاه و این مؤسسه مشارکتی مدنی بود که در سال 92 امضا شد تا با ساخت چهار بلوک به مساحت 6300 متر برای 30 سال در دانشگاه اصفهان فعالیت کند.

این پژوهشگاه همچنان به فعالیت های خود مشغول بود تا اینکه در سال جاری با اقدامی از سوی مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی، مکاتبات سازمان بازرسی کل کشور و بررسی های به عمل آمده با توجه به مستندات، امکان تداوم فعالیت این موسسه آموزشی با اما و اگرهایی روبه رو شد.

بلاتکلیفی انحلال موسسه شاخص پژوه؛ از موافقت لغو تا انکار آقای وزیر علوم!

در حکم انحلال پژوهشگاه مهندسی بحران های طبیعی شاخص پژوه بیان شده«با عنایت به مستندات دریافتی از مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی، مکاتبات سازمان بازرسی کل کشور و بررسی های به عمل آمده و بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی یکم اسفندماه ۹۵ بدین وسیله ضمن لغو مجوز، انحلال پژوهشگاه مهندسی بحران های طبیعی شاخص پژوه اعلام می شود.»

طفره رفتن آقای وزیر برای تعیین تکلیف پژوهشگاه شاخص پژوه 
وزیر علوم  14 اسفندماه در جریان سفر خود به لرستان در پاسخ به سوالی پیرامون انحلال پژوهشگاه شاخص پژوه و مشخص نبودن وضعیت مدرک تحصیلی فارغ التحصیلان این مرکز گفت: این موضوع درست نیست و  انحلالی در مراکز خود نداشته ایم.

فرهادی از دادن پاسخ درست و قاطع به سوال خبرنگاران طفره رفت و گفت: شورای گسترش آموزش عالی مسئولیت این حوزه را دارد.

پاسخ فرهادی به انحلال موسسه شاخص پژوه و امضای این نامه توسط مجتبی شریعتی نیاسر معاون اموزشی وزارت علوم ابهام در انحلال این موسسه را که فعالیت های آن نیز چندان روشن نبوده، با اما و اگرهای بسیاری روبه رو کرده است.

بلاتکلیفی انحلال موسسه شاخص پژوه؛ از موافقت لغو تا انکار آقای وزیر علوم!

یک منبع آگاه در وزارت علوم گفت: کمیسیون تخلفات وزارت علوم با بررسی‌های لازم در نهایت رای به انحلال موسسه شاخص‌پژوه به خاطر تخطی از مقررات و قوانین این وزارت‌خانه را داده است.

وی بیان کرد: حکم انحلال موسسه شاخص‌پژوه در کارتابل بوده و ممکن است وزیر آن را به امضا رسانده باشد اما به طور کلی وزیرعلوم در سفری به خرم‌آباد نسبت به صدور حکم انحلال این موسسه اظهار بی‌اطلاعی کرده است.

این منبع آگاه اظهار داشت: افراد زیادی در این موسسه در حال اخذ مدرک دکتری بودند و حکم انحلال آن به خاطر تخطی از مقررات بر طبق مصوبه کمیسیون تخلفات وزارت علوم صادر شده است.

حال باید دید با پاسخ های چندوجهی وزیرعلوم که با امضا تایید و با مصاحبه تکذیب می کند سرانجام  حاشیه های پررنگ تر از متن پژوهشگاه شاخص پژوهش به کجا می رسد؟

گفتنی است؛ باشگاه خبرنگاران پیگیر این موضوع است و در صورت دریافت اطلاعات جدید آنها را در اختیار مخاطبان خود قرار خواهد داد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.