محمدتقی اسفیدانی با اشاره به ابزارهای چندگانه کنترلی این دستگاه از جمله کنترل دورانی و برنامهپذیری زمانی آن افزود: کنترلپذیری بالای این دستگاه کاربری آن را برای محدودههای مختلف دبی آب و غلظت کلر تزریقی امکانپذیر کرده است، رابط کاربری این دستگاه امکان دریافت پارامترهای لازم جهت کلرینه کردن مطلوب آب را میسر کرده است؛ همچنین برای این دستگاه حالت اتوماتیک آلودگی شبکه و کلرزنی دستی (Manual) نیز در نظر گرفتهشده است که در مواقع بحرانی بسیار پرکاربرد است.
کارشناس بهرهبرداری آبفار نطنز با بیان اینکه توان مصرفی این دستگاه کمتر از 1 وات و متناسب با دبی مصرفی آب است، گفت: انرژی مورد نیاز این دستگاه از طریق انرژی تجدید پذیر خورشیدی تأمین میگردد و با توجه به مصرف بسیار کم، در طراحی آن 10 روز پشتیبانی هوای ابری نیز در نظر گرفتهشده است.
وی خاطرنشان کرد: مراحل ثبت اختراع این دستگاه، در مرکز مالکیت معنوی ایران در حال اجراست که پس از انجام مراحل کار تجاریسازی آن آغاز خواهد شد.
اسفیدانی با بیان اینکه دستگاه مذکور هماکنون بر روی سیستم آب آشامیدنی روستای طامه قرارگرفته و به خوبی جواب داده گفت: با قول مساعد مدیرکل فنی حرفهای استان اصفهان مقرر شد تسهیلات لازم جهت راهاندازی کارگاه ساخت این دستگاه در نطنز پرداخت شود.
گفتنی است اسفیدانی،
فارغالتحصیل کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شریف، مدرس
دانشگاه، عضو بنیاد ملی نخبگان و نویسنده چندین عنوان مقاله در مجلات معتبر
ISI و کنفرانسهای بینالمللی و داخلی است که دوران خدمت ضرورت خود را در
آبفار نطنز میگذراند و تاکنون چندین طرح ابتکاری را به مرحله اجرا درآورده
است.
انتهای پیام/م