آش دوغ کرمانشاه یکی دیگر از آش های سنتی وشمزه و اصیل کرمانشاهی است .

به گزارشگروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازکرمانشاه؛این آش با آمدن فصل بهار و نوروز و بیشتر با آمدن سیر تازه به بازار مشتریان خاص خود را داراست .


دوغ از نظر خاصیت سردی است و وقتی در آش سیر تازه می ریزند سیر تازه سردی دوغ را می گیرد .

لیلا خانم یکی  از خانم های  بازارچه گفت: اش دوغ ازبرنج،  لپه ، سبزی آش پاک شده و خرد شده، دوغ ،سیر تازه تهیه می شود.

وی دستور پخت این اش را اینگونه بیان می کند: ابتدا برنج و لپه را بشویید و با چند برابر خودش آب بگذارید تا پخته شوند .سعی کنید برای برنج از برنج ایرانی یا برنجی که برای آش استفاده می شود استفاده کنید فقط مطلبی را که خواستم یادآوری کنم به هیچ عنوان ازبرنج هندی نمی توانید استفاده کنید چون برنج هندی یا پاکستانی هر چقدر بجوشد له نخواهد شد و بیشتر قد می کشد. 

بعد از پخت برنج و لپه مقداری زردچوبه به مواد اضافه کنید تا رنگ آش زیبا شود .سپس سیر و سبزی را افزوده و بگذارید یکی دو جوش با مواد بزند .در این مرحله دوغ را اضافه کنید .موقع اضافه کردن دوغ باید مدام آش را بهم بزنید تا موقعی که دوغ مجددا به جوش بیاید و به هیچ عنوان دستتان را از آش جدا نکنید چون دوغ در آش بریده می شود وقت چندانی نمی گیرد اگر شعله گاز زیاد باشد سریع جوش می آید.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.