وی افزود: زمانی که دو فرد از جنس مخالف به اسم دوستی اجتماعی باهم ارتباط برقرار میکنند و از طریق پیام، ملاقات حضوری و غیره باهم در تماس هستند، رفته رفته میان آنها حس و علاقه ایجاد میشود که بسیار مشکل ساز است.
لطفی حقیقت گفت: اصولا دوستی اجتماعی را افراد مجردی که هیچ برنامهای برای ازدواج ندارند به خود نسبت میدهند و چنانچه فردی که متأهل باشد در این رابطه دچار روابط فرا زناشویی شده و خیانت به همسر محسوب میشود و همچنین زندگی مشترک خود را به خطر می اندازد.
این روانشناس با بیان اینکه در رابطه باید حد و مرز وجود داشته باشد، افزود: با توجه به اینکه در جامعه صنعتی و رو به رشد هستیم، قطعا افراد از هر جنسی با هم در تعامل هستند اما حتما باید در تعاملات خود یک حد و مرزی را رعایت کنند.
وی افزود: افرادی که با هم در ارتباط هستند، باید به هم احترام بگذارند و همچنین افراد قالب حرفهای خود را رعایت کرده و براساس یک چهار چوب مشخص رفتار کنند، به طوری که برای شخصیت طرف مقابل هم یک امنیت خاطری ایجاد شود.
این روانشناس در پایان افزود: دوستی اجتماعی وجود ندارد و افراد باید یک استراتژی رفتاری و راهبرد اساسی داشته باشند تا بتوانند به درستی مرز میان خود و دیگری را حفظ کنند تا لطمهای به خود و البته زندگی مشترکشان وارد نشود.
انتهای پیام /