به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: از 12 هزار 838 مورد نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکن عمومی استان 8 هزار و 979 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدومسازی شد.
وی افزود : 143 مورد اخطاریه بهداشتی در این مدت برای واحدهای صنفی در استان صادر شد و 37 مورد اماکن بهداشتی نیز تعطیل شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: 4هزار و 301 بازدید از واحدهای اقامتی، پذیرایی، دفاتر، صنوف عرضه مواد غذایی، مراکز بهداشتی درمانی و حمل و نقل صورت گرفته است.
بزرگ نیا افزود: 164مورد تذکر و اخطار کتبی به تاسیسات گردشگری، اقامتی،پذیرایی،دفاتر مسافرتی و صنوف عرضه مواد غذایی داده شد.
وی گفت:208 مورد تشویق از تاسیسات گردشگری، اقامتی،پذیرایی،دفاتر مسافرتی و صنوف عرضه مواد غذایی انجام شد.
وی افزود: از ابتدای طرح نوروزی تا 10 فرودین ماه امسال تعداد جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز و رفع تجاوز به حریم 243 مورد در استان بوده است.
انتهای پیام/آ