رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به حال ناخوش مکانیسم‌های توسعه‌ای مراکز تحقیقاتی، مهم‌ترین موانع رشد این مراکز و پژوهشکده‌ها را تشریح کرد.

کمبودهایی که کمر آموزش و تحقیقات را می‌شکند

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به حال ناخوش مکانیسم‌ها توسعه‌ای مراکز تحقیقاتی درباره مهمترین چالشی که مانع رشد این مراکز و پژوهشکده‌ها شده توضیح داد.

سید جواد حاج‌میراسماعیلی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به مهمترین و البته تنها چالش این دانشگاه که هم اکنون تبدیل به مانع و سد بزرگی برای توسعه و پیشرفتهای مراکز تحقیقاتی شده، بیان کرد: در حال حاضر خوشبختانه از نظر نوآوری، رشد علمی تحقیقاتی و علی الخصوص ارائه طرح‌های پژوهشی موثر و حتی اقتصاد محور در عرصه پیشرفت پزشکی در جایگاه بسیار خوبی نسبت به سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار داریم. 

وی با تاکید بر حال ناخوش بودجه‌های آموزشی و پژوهشی گفت: با چاره جویی‌های اخیر در هیئت امنای دانشگاه‌ها مواردی چون اختصاص یک تا ۳ درصد از درآمدهای اختصاصی دانشگاه به پژوهش و تخصیص همان مقدار به آموزش به تصویب رسید که قطعا در صورت تحقق به موقع مطالباتمان، سدی که مانع از رشد کاربردی آموزش و پژوهش بوده می‌شکند، اما واقعی شدن این مهم نیز شرط و شروطی دارد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: البته بودجه‌های مصوب پاسخگوی فعالیت‌های گسترده دانشگاه به ویژه در امر آموزش و پژوهش نیست چرا که بخش قابل توجهی از تامین منابع ما متکی به درآمدهای اختصاصی است که در این میان قسمت عظیمی از همین منابع شامل بدهی‌های خواب رفته سازمانهای بیمه‌گر به دانشگاه است.

حاج میر اسماعیلی با بیان اینکه بدعهدی بیش از حد بیمه‌ها در پرداخت بدهی‌هایشان موجب کاهش غیر قابل تصور درآمد‌های اختصاصی علوم پزشکی‌ها شده، اظهار داشت: این وضیعت دیگر از شرایط نرمال خارج شده و مستلزم رسیدگی و مداخله جدی سایر مسئولان و دستگاه‌ها علی الخصوص راه گشایی مجلس محترم شورای اسلامی برای تصفیه حساب بیمه‌ها و خاتمه دادن به این شرایط بحرانی است. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار