دانشگاه‌ها باید به دنبال تجاری سازی دستاوردهای علمی خود باشند

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: دانشگاه کارآفرین باید علاوه بر تولید علم و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز توسعه، در راستای تجاری سازی علم و تأسیس شرکت‌های دانش بنیان قدم بر دارد و به دنبال تجاری سازی دستاوردهای علمی خود باشند.

محمدجعفر خاکی صدیق رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: دانشگاه نسل سوم یعنی اینکه، دانشگاه دیگر صرفاً مکانی برای یادگیری یک سری آموزه‌های صرف نیست؛ همچنین دیگر مکانی نیست که فقط پروژه‌های تحقیقاتی را در راستای اهداف اقتصادی صنایع انجام دهد؛ بلکه علاوه بر آنکه تمام اهداف فوق را همچنان پیش می‌برد، فارغ‌التحصیلانی را به جامعه ارائه می‌دهد که دانش را در کنار پژوهش‌های کاربردی به خدمت گرفته و با نوآوری کار می‌آفرینند.

وی ادامه داد: دانشگاه کارآفرین یعنی علاوه بر تولید علم و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز توسعه در راستای تجاری سازی علم و تأسیس شرکت‌های دانش بنیان قدم بر می‌دارد.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید به دنبال تجاری سازی دستاوردهای علمی خود باشند.

وی بیان کرد: تشکیل شرکت‌های دانش بنیان، فروش دانش فنی یا واگذاری حق لیسانس و مشارکت در قالب شرکت و تقسیم سهام از جمله رویکردهای تجاری سازی دستاوردهای علمی دانشگاه‌ها می‌باشد که در دانشگاه کارآفرین و اقتصاد دانش بنیان باید به دنبال آن بود.
 
خاکی صدیق افزود: آغاز کار آفرینی با فن آوری کار آفرینان است و در حقیقت نقشی بسزا در توسعه جامعه ایفا می‌کند، در اصل دانشگاه کار آفرین و فن آوربرای کسب سود، راه اندازی یک کسب و کار را با اقدام به نوآوری در فن آوری شروع می‌کند و گسترش می‌دهد. 

وی یادآورشد: جا انداختن فرهنگ کار آفرینی در این فرآیند از ضرورت و اولویت خاصی برخوردار است، به این معنا که خود دانشگاه باید باور داشته باشد که کار افرین، نسل بسیار پتانسیل دار در سطح جامعه است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار