به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، قدرت اخوان اکبری در تشریح عملکرد حوزههای مختلف دانشگاه علوم پزشکی در طرح بسیج سلامت نوروزی در اردبیل اظهار کرد: طرح بسیج سلامت نوروزی با بسیج امکانات و عوامل بهداشتی درمانی و امدادی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از 25 اسفندماه سال گذشته شروع و در 14 فروردینماه سال96 پایان یافت.
وی افزود: در این طرح مجموعه همکاران اعم از پرسنل اداری و درمانی بیمارستانها، پرستاران، تکنسینهای فوریتهای پزشکی، بازرسین بهداشت محیط، پزشکان دانشگاه شبانه روز برای تامین سلامت مردم و مسافرین مجدانه و بی منت تلاش کردند و جای آن دارد که از این تلاشها و زحمات قدردانی کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: اقدامات بهداشت محیط قبل از شروع طرح سلامت نوروزی از اول اسفند ماه شروع و تا 14 فروردین ادامه داشت.
اخوان اکبری با اشاره به آمار پرسنل فعال و بازرسیهای حوزه بهداشت بیان کرد: در حوزه بهداشت تعداد 125 بازرس بهداشت محیط و نیروی پشتیبان در قالب 12 اکیپ نظارتی و 11 اکیپ بازرسی تمامی اماکن و مراکز حساس تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، محلهای اسکان، رستورانهای بین راهی و سرویسهای بهداشتی بین راهی و پمپ بنزینها و محلهای اسکان مسافران نوروزی را مورد بازرسی قرار دادند.
وی تصریح کرد: در این زمینه از مجموع 8 هزار و 546 مکان و مراکز حساس تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی استان تعداد 16 هزار و 797 بازدید به عمل آمده و در این مدت 29 محل غیربهداشتی و فاقد صلاحیت از جمله 16 محلی که اقدام به عرضه قلیان میکردند تعطیل شده است و 651 اخطار موارد بحرانی و غیربحرانی به متصدیان صادر شده و 181 متخلف از موازین و مقررات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: تعداد یک هزار و 384 نمونه از مواد غذایی صنعتی و سنتی تهیه و در آزمایشگاه مواد غذایی مورد آزمایش قرار گرفته است و در این مدت حدود 26 تن مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف جمعآوری و ضبط شد که پس از مراحل قانونی با هماهنگی مراجع قضایی معدوم خواهد شد.
اخوان اکبری اظهار کرد: تعداد 913 نمونه از آب آشامیدنی تهیه و مورد آزمایش قرار گرفته که نتیجه 99 درصد نمونهها مورد قبول بوده است و نیز 3 هزار و 547 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی به عمل آمده که حدود 98 درصد موارد مطلوب بوده است که در زمینه موارد نامطلوب با شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی هماهنگی شده است.
وی در ادامه بیان کرد: تمامی اماکن و رستورانهای بین راهی حداقل در طول طرح 3 بار مورد بازرسی قرار گرفته است و سرویسهای بهداشتی پمپ بنزینها و نیز محلهای اسکان آموزش و پرورش برای مسافرین نوروزی مورد بازدید قرار گرفته و توصیههای لازم بهداشتی به متصدیان مربوطه ارائه شده است.
انتهای پیام/ع