محمد پرحلم افزود: در میان مبارزان جنبش جنگل، دکتر حشمت یکی از استوانههای اصلی این نهضت بود که از نخستین روزهای شکل گیری آن، همراه و همپای میرزاکوچک خان گام برداشت و بار بسیاری از مرارتها را بر دوش کشید.
معاون فرهنگی هنری حوزه هنری اظهار داشت: دکتر حشمت مبارزی مصلح بود که نبرد در راه آزادخواهی را به شیوهای متفاوت از نبرد مسلحانه پی گرفت و کوشید علاوه بر التیام زخمهای یاران جنگل، با اقدامات آبادگرانه و مصلحانه، شیوهای دیگرگونه را در پیش گیرد.
پرحلم افزود: درباره این مبارز دانشور چندین اثر به صورت تک نگاری در دست تهیه است که هر یک از منظر خود به بررسی و تحلیل زندگی و مبارزات او پرداخته اند، اما در این میان، اثر خواندنی زنده یاد محمود پاینده لنگرودی در معرفی مبارزی تاثیرگذار و پزشکی مردمی و انقلابیای صادق، جایگاه ویژهای دارد و اکنون که نزدیک به سی سال از نشر آن اثر میگذرد، لزوم بازچاپ آن به صورتی پیراستهتر ضروری به نظر میرسد.
وی تصریح کرد: در بازچاپ این اثر، شیوه نگارش مولف و فصل بندی کتاب تغییری ایجاد نشد، اما رسم الخط امروزی در آن رعایت شدو علاوه بر آن برای سهولت دسترسی پژوهشگران و خوانندگان به مطالب مورد نیاز، نمایه نویسی دقیقی بر آن انجام گرفت.
انتهای پیام/ع