محمد اسحاقی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و متخصص چشم در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به جراحیهای چشم اظهار داشت: برخی از بیماریهای پلکی مادرزادی بوده و حالت ژنتیک دارد که در آن ساختار و اطراف چشم از حالت طبیعی خارج شده است و همچنین مجاری اشک چشم به دلیل بروز مسائل مختلف ژنتیکی تنگ و یا بیش از اندازه گشاد شده است.
وی بیان کرد: برای درمان بیماریهای ژنتیکی چشم لازم است که بیماران پس معاینه کامل به وسیله متخصص تحت عمل جراحی قرار گیرند تا عیوب انکساری و یا مشکلات چشم اصلاح شود.
اسحاقی عنوان کرد: بیرونزدگی چشم در اثر بیماری تیروئید و افتادگی پلک منجر به تنبلی چشم میشود و همچنین هنگامی که در اطراف چشم عارضهای تحت عنوان پف به وجود میآید به وسیله عمل جراحی لیزر میتوان آن را درمان کرد و این کار با بی حسی موضعی صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: اگر عمل زیبایی چشم به وسیله یک فرد غیر متخصص انجام شود مشکلات متعددی فرد بیمار را تهدید میکند و حتی در مواقعی منجر به افزایش تغییرات پلک و حتی خشکی آن شود و روند درمان آن را با مشکلاتی روبرو میکند.
این جراح چشم یادآور شد: بیماران باید برای انجام عملهای بیماری چشم به یک پزشک متخصص مراجعه کنند، زیرا این عضو بسیار حساس است و با کوچکترین اشتباهی میتواند موجب از دست دادن بینایی فرد شود.