حسن ضیاءالدینی مدیر کل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش در گفت وگو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص طرح توجه به سلامت دهان و دندان دانش آموزان گفت: با توجه به بررسیهای انجام شده شاخص پوسیدگی (DMFT) برای دانش آموزان بالاتر از سه بوده که آمار خوبی محسوب نمیشود.
وی ادامه داد: بر اساس این شاخص کودکان به طور میانگین سه یا چهار دندان خراب و پوسیده داشته اند و همین مساله موجب شده تا طرح سلامت دهان و دندان را برای دانش آموزان ارائه کنیم.
مدیر کل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در راستای اجرای طرح سلامت دهان و دندان دانش آموزان سال گذشته ۲ نوبت وارنیش فلوراید و امسال نیز یک نوبت ازاین فرآیند انجام شد.
ضیاالدینی با بیان اینکه این طرح تمام دانش آموزان شامل عادی و استثنایی را شامل میشود، تصریح کرد: جمعیت هدف در این طرح دانش آموزان مقطع ابتدایی بوده و تامین اعتبار آن از سوی وزارت بهداشت انجام میشود.
وی افزود: بحث سلامت دهان و دندان باید از بدوتولد و پیش از سن ورود به مدرسه نیز مورد توجه قرار گیرد تا شاخص پوسیدگی کاهش پیدا کند.
مدیر کل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طرح وارنیش علاوه بر فولوراید تراپی، بحث آموزش از طریق فیشور سیلانت (پرکردن شیارهای دندان) برای دانش آمزان اجرا میشود.
ضیاالدینی یادآور شد: به طور کلی برنامههای درنظر گرفته شده با هدف کاهش شاخص پوسیدگی (DMFT) به عدد یک و آگاه سازی خانوادهها نسبت به سلامت دهان و دندان دانش آموزان است.
انتهای پیام/.