به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تراکم سنجی استخوان در دنیا توسط پزشکی هسته ای برای اولین بار انجام شده است که این مهم در ابتدا با استفاده از مواد رادیواکتیو و در ادامه با " ایکستری" که قسمتی از کار پزشکی هسته ای است دنبال شد.
دکتر زکوی افزود: با خرید این دستگاه مسئولان و اساتید بخش و نصب دستگاه می توان قسمت هایی از پزشکی هسته ای که تا کنون تنها برای دانشجویان به صورت تئوریک درس داده می شد به صورت عملی کار شود.
وی گفت: خریداری این دستگاه کمک می کند بیماران نیازمند برای انجام امور درمانی خود با هزینه کمتر کار را دنبال کنند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در حقیقت دستگاه تراکم سنجی استخوان برای اندازه گیری تراکم استخوان مورد استفاده قرار می گیرد و بسیاری از بیمارانی که پوکی استخوان دارند به واسطه این دستگاه میزان پوکی استخوانشان مشخص و پاسخ به درمان خود را از طریق این دستگاه دنبال می کنند.
دکتر زکوی گفت: افرادی که مبتلا به سرطان تیروئید هستند و در این بخش به صورت طولانی مدت با استفاده از هورمون تیروئید، درمان می شوند و خانم هایی که به سن یائسگی می رسند و در معرض پوکی استخوان قرار دارند؛ که این دستگاه در درمان این افراد بسیار کمک کننده خواهد بود.
وی افزود: برای خرید این دستگاه حدود ۱۸۰ میلیون تومان هزینه شده که قسمت عمده آن توسط خیرین، قسمتی توسط بیمارستان و قسمتی توسط پزشکان بخش پرداخت شده است.
انتهای پیام// م.م