به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علی غنایی رئیس اداره کل دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: جشنواره فرهنگ و ملل زمینه ی آشنایی با مضامین فرهنگی بین کشور ها را فراهم می آورد و پیام صلح و دوستی بین کشور ها را منتقل می کند.
وی افزود: انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام بخاطر ظرفیت های زیاد این شهر است .
غنایی گفت: از ظرفیت های مشهد می توان به وجود بارگاه امام رضا (ع) ، وجود دانشگاه ها و خدمات درمانی و بهداشتی این شهر اشاره کرد.
رئیس اداره کل دانشجویان بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: این جشنواره برای دانشجویان غیر ایرانی فرصتی است که از نظر علمی مورد ارزیابی قرار بگیرند.
وی ادامه داد: مسابقاتی پیش بینی شده است که دانشجویان خارجی بتوانند ظرفیت های کشور خود را در غرفه ها به نمایش بگذارند.
محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: فرهنگ وجه تمایز انسان ها و وجه اشتراک بشر است و تفاوت های جغرافیایی و زبانی نتوانسته مانع نزدیکی و ارتباط میان جوامع شود.
وی افزود: علم زبان مشترک انسان ها و نشانه ی فرهیختگی است.
کافی گفت: دانشگاه فردوسی مشهد پرچم دار علم است و بین المللی شدن دانشگاه فردوسی مشهد از افتخارات ایران است که می تواند فرصتی برای تعاملات فرهنگی میان جوامع را فراهم کند.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد افزود: شادی و امنیت دانشجویان بین الملل هدف ماست چرا که این دانشجویان می توانند پیام صلح و دوستی مردم ایران را به مردمان کشور خود برسانند.
وی ادامه داد: اغلب منابع اصلی و زیر ساخت های مهم برای توسعه در منطقه ی ما وجود داردو ما با اعتماد به دانشجویان می توانیم شاهد شکوفایی و توسعه ی کشور باشیم.
حسینی، معاون سیاسی و امنیتی استان دار خراسان رضوی گفت: سومین جشنواره ی فرهنگ و ملل هم زمان با رویداد مشهد ۲۰۱۷ برگزار شده است .
وی افزود: ۱۵۰ برنامه ی بین المللی فرهنگی و اجتماعی تدارک دیده شده است که تا کنون ۷۱رنامه به اجرا در آمده است و سومین جشنواره فرهنگ و ملل هفتاد و یکمین برنامه است.