بانو غنی، علاوه کرد: دین اسلام نیز ازدواج های زیرسن را نمی پذیرد و منع کرده است چون باعث حرج و مرج در خانواده ها و جامعه می شود.
به گفته بانو غنی، یکی از موضوعات بسیار مهم در ازدواج ها رضایت دو طرف است اما وقتی که دختر زیرسن ازدواج می کند بدون رضایت واقعی است و خانواده ها نیز هیچ توجهی به رضایت دخترشان ندارند.
وی تصریح کرد: این عمل خانواده ها باعث خشونت بین شوهر و زن به مرور زمان می گردد اما از اینکه حکومت وحدت ملی برای از بین بردن ازدواج های اجباری پلان های خوبی را طرح کرده است ابراز امتنان می نمایم.
همچنین در پیام سرور دانش؛ معاون دوم ریاست جمهوری که در این مراسم قرائت گردید ، آمده است: حکومت وحدت ملی برای از بین بردن ازدواج های زیر سن پلان هایی را طرح نموده است که به زود ترین فرصت عملی خواهد شد.
در این پیام تصریح شده است: از این پس ازدواج های زیر سن خشونت حساب می شود چون دختران از تحصیلات و دیگر موارد زندگی دور می شوند.
دانش، افزوده است: یکی از عواملی که خانواده ها دختران شان را زیرسن به شوهر می دهند فقر است که حکومت برای از بین بردن آن در تلاش است.
این درحالی است که در این اواخر خشونت علیه زنان در بعضی ولایت های افغانستان افزایش یافته است و تعدادی از عروس ها نیز اقدام به خودکشی کرده اند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید