به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان ، ابوالفضل شاهمرادی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : با توجه به شرایط اقلیمی استان و وضعیت منابع آب موجود ، کشاورزان این استان عمده محصولات زراعی نظیر خربزه ، هندوانه ، دستنبو و طالبی را به روش مالچ پلاستیکی کشت می کنند .
وی با اشاره به اینکه تولید محصولات زیر پلاستیکی از افزایش 20 تا 30 درصدی برخوردار است افزود : کشت محصولات زیر پلاستیکی عمدتا از 15 اسفند هر سال آغاز می شود و در زمان برداشت آن اواخر خرداد و اوایل تیر ماه است .
وی هزینه کم ، درامد بالا بخاطر پیش رسی و نوبرانه بودن محصول و اشتغال زائی زیاد را از مزیت های این روش نام برد .
وی همچنین از مزیت های دیگر مالچ پلاستیکی در روش کشت زیر پلاستیکی را کاهش تبخیر آب در سطح خاک ، افزایش رشد گیاه از طریق افزایش دمای خاک و کاهش فرسایش خاک و کنترل رشد علف های هرز و همچنین کاهش مصرف آب دانستند .
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کمک به کشاورزان در خصوص تامین بخشی از نهاده و آزمون های خاک مزارع را از جمله اقدامات سازمان در زمینه کشت زیرپلاستیکی بیان کرد .
انتهای پیام / ه